úterý 2. května 2017

Egger kuchyně

Objevte, co vše je možné. Podlaha PRO Comfort - pohodlná, ekologická, tichá - a nyní ještě robustnější díky zátěžové třídě 32. Inspirativní impulzy Sladěno s če. Role kuchyně se mění s rostoucí popularitou otevřených obývacích prostor, které jsou vzájemně sladěny tak, aby byly vhodné pro multifunkční bydlení. Produkty EGGER najdou uplatnění v mnoha oblastech.


Kromě výrobků pro nábytek a interiérový design zde najdete také podlahy a stavební výrobky.

Pracovní desky tvoří základ výrazného a moderního designu kuchyně. Nová a rozšířená nabídka reprodukcí kamene, betonu, kovu, keramiky a dřevodekorů vám umožňuje dosud nevídanou svobodu designu. EGGER pracovní desky lze snadno instalovat a díky své trvanlivosti si zachovávají po dlouhou dobu atraktivní vzhled.


Jsou používány všude tam, kde je kladen důraz na estetiku, kvalitu povrchu a dlouhou životnost i při vysokém namáhá. Najděte podlahu svých snů. Aplikace EGGER Floorfinder vám pomůže najít ideální podlahu pro vaše potřeby. Vyberte kritéria, která odpovídají vašim potřebám, a my vám doporučíme dekory.


Vyrábíme kuchyně na míru, lakované kuchyně ve vysokém lesku, návrh kuchyně zhotovíme zdarma. EGGER Lamináty jsou nejen perfektní doplnění dekorové a strukturové vazby, ale mimo klasického nábytkářství a interiérové výstavby jsou též mnohostranně využitelný materiál pro nejrůznější účely, jako například v průmyslové výrobě dveří, při výstavbě veletrhžních expozic a obchodů nebo výstavbě lodí a.

Kuchyň je realizována v novostavbě bytového domu v Brně. Použité kování na dvířkách a. Vždyť zde si připravujeme jídlo a často ho zde i konzumujeme. Aby vaření bylo co nejsnadnější, je potřeba vybavit kuchyni různými užitečnými pomocníky.


A to je také velice dobře. Náš výběr dekorů je stejně tak rozsáhlý jako množství různých stylů: JAF HOLZ nabízí výrobky špičkových evropských značek Egger , FunderMax, Kaindl, TREND COLLECTION. Lamina jsou k dostání ve všech tloušťkách – ke každému dekoru je vhodná hrana. Díky velkému skladovému sortimentu na.


Jelikož jsme přímý výrobci, nejsme omezeni žádným rozměrovými řadami, jako to znáte u sektorových kuchyní. Uděláme Vám grafický návrh zdarma. Kuchyňské studio nabízí cenově nejdostupnější kuchyně v Plzni. Samozřejmostí je dodání kuchyně na míru. Vybírejte z produktů v kategorii rekonstrukce kuchyně.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Kombinací s lakovanými dvířky je možné dosáhnout velice efektního výsledku. V Katalpě vyrábíme z kompletní nabídky výrobců lamina EGGER a KRONOSPAN. Velice dobrého poměru ceny a vzhledu dosahují kuchyně z lamina s povrchem vysoký lesk, kterého je dosaženo HPL folií, běžným užíváním takřka nezničitelné.


Kuchyň po domluvě se zákazníkem navrhneme a dodáme grafický návrh ke schválení.

Dbáme také na funkčnost a pohodlnou práci v kuchyni. Dodáváme i levné kuchyně do nájemních bytů. Vše s abs hranami 5mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky