pátek 5. května 2017

Sporák na pevná paliva s troubou tp 9100

Rozměrné topeniště lze snadno přestavit na letní nebo zimní provoz (vyjímatelný horní rošt). Jedna z mnoha dalších výhod je. Sporáky na tuhá paliva. Teplovodní sporák na pelety s výměníkem KLOVER SMART 1BT.


Plně automatický provoz.

Vytáhnout z pece pekáč buchet, kváskový chléb nebo kuře se zlatavou kůrčičkou už nemusí být jen sen. Je natolik výkonný, že může vyhřát i další přilehlé prostory. Tento sporák je dobře využitelný k vaření, pečení a vytápění. Rodinná firma s dlouholetou tradicí, která nabízí kamna, krby, krbové vložky, sporáky a železářství. Naše pobočky najdete v Pelhřimově a Jihlavě.


V případě zájmu zajistíme dopravu, nebo si zákazník pro zboží může přijet osobně. V slonová kost, chromové doplňky, ocelová plotna s výměníkem.

V bílá, chromové doplňky, litinová plotna s výměníkem (pravé provedení) Charakteristické vlastnosti. P je určen k vytápění,. Spotřebiče na pevná paliva. Moderní design umožňuje umístit sporák na pevná paliva v kuchyňské lince a interiérech rodinných domků. Kamna na tuhá paliva jsou určena k vytápění domácností, přípravě a ohřívání jídel.


Kamna můžete umístit v rodinném domě, na chatě a podobně. KVS Moravia má troubu s prosklenými dvířky, které jsou vybavené teploměrem. Rozměry sporáku (šxvxh) 924x850x6mRozměry troub.


Pekáč do rúry sporákov KVS. Rozmer 3x 3x cm. Provedení kouřovodu (horní,zadní,boční) levá - nebo pravá strana. V našem širokém sortimentu nemáme jenom krby nebo krbová kamna.


V našem e-shopu nabízíme spoustu různých sporáků na dřevo. Neváhejte a navštivte náš internetový obchod Levnekrby. Je konstruován především jako spotřebič na vaření a pečení a jeho doplňkovou funkcí je využití jeho výkonu pro ohřev vody v teplovodním ohřívači.


Svým výkonem je vhodný pro výtápění menších bytových jednotek a chat.

Rošt do trouby sporáků KVS. Výměníkem se vytopí cca 1m3. Tyto výrobky prodáváme jen přímo na naší provozovně a neprodáváme je tak na našich www stránkách.


Michal Kumšta - krby - kamna. Certifikáty, Cechovní školení. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb v souladu s Pravidly pro užívání cookies.


V prosklených dvířkách trouby je teploměr. Trouba má jako příslušenství hluboký pekáč, mřížka pečící trouby, kuták a rukavice. Pod troubou je rozměrná zásuvka na příruční zásobu paliva. Tato zásuvka je upevněna na kolejničkách s kolečky, takže i při naplněné zásuvce se lehce vysunuje. Výrobce: KVS EKODIVIZE a. Zboží není na skladu a musí být doobjednáno.


Množství: Páka roštu pravá. L je určen k vytápění,. Kuchyňský sporák je skvělým pomocníkem v kuchyni, pomůže Vám uvařit i upéct a ještě místnost pěkně vyhřeje. Vybírat lze mnoho variant kuchyňských sporáků na tuhá paliva.


Je možné si vybrat kuchyňský sporák s troubou či bez trouby, lze si také vybrat umístění trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky