čtvrtek 18. května 2017

Nástěnný sušák na prádlo

Mezi hlavní přednosti sušáku patří kromě vysoce kvalitního provedení, také příznivá. Teleskopický sušák na prádlo Vileda genius je ideální pomocník do malého bytu či malé koupelny. Sušák se snadno připevní na zeď a když jej potřebujete, stačí vytáhnout šňůry a pověsit prádlo.


Nástěnný sušák na prádlo

Složený sušák pak poslouží jako praktická polička. Nabízí sušící plochu m. Nástěnný teleskopický sušák na prádlo Wenko Butterfly. Závěsný sušák na prádlo Metaltex Laundry, x cm.


Nebo naopak zápasíte s malými prostory, kde není pro velký sušák místo? Značka totiž dobře ví, že základem snadného úklidu jsou praktičtí. Připevníte ke zdi sušák , na protější zeď úchyty a podle potřeby šňůry buď vytáhnete a nebo je vrátíte zpět. Jaký je nejlepší sušák na prádlo ? Recenze a test kvalitních venkovních i domácích sušáků na prádlo dle naší redakce a jak ho vybrat.


Nástěnný sušák na prádlo

Srovnání, vítěz testu, nejprodávanější modely. Jeho instalace je snadná, a pokud na něm zrovna nesušíte prádlo , můžete šňůry schovat. Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky.


Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Sušák na prádlo může být stropní, na vanu, na radiátor. Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický.


Může být ve tvaru kolotoče. Vnitřní sušák na prádlo je populární řešení, které lze rozložit v interiéru na volném prostoru. Prádlo se usuší a sušák na prádlo se zase složí a uklidí. Tato forma je populární především v bytech.


Vedle stojanových se v interiérech vyskytuje také stropní, nástěnný , radiátorový, nebo vanový sušák. Harmonikový sušák dle potřeby jednoduše vysunete a zasunete. Hodně prádla a málo místa pro jeho sušení? Sušák má tyče z lakované oceli potažené plastem. Vysouvací kontstrukce sušáku je z plastu.


Nástěnný sušák na prádlo

Dopřejte prádlu volnost, jakou potřebuje. Sušáky na prádlo do každé domácnosti. Skládací sušák na prádlo , ložní prádlo a ručníky, umožňuje sušení prádla na povrchu m. Vhodný pro montáž na stěnu.


Ideální pro všechny koupelny. Pomůže moudře využít prostor. Díky němu úspoříte mnoho místa. Je vhodný do malých a úzkých prostorů. Po složení zabírá velmi málo místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky