středa 10. května 2017

Držák mobilu do mřížky

Držák telefonu do auta. Velmi oblíbený a praktický držák na mobil do auta. Na skle může být moc daleko a na palubní desce na něj nemusíte dobře vidět.


Extra silný magnetický držák pro mobil do mřížky automobilu. Ideální držák do auta, telefon s GPS stačí jen přiložit a mobil bezpečně drží kde má. Díky speciální zadní části, držák bezproblému drží v mřížce na větrání, takže nezavazí ve výhledu. Mobilní telefon se stejně jako v předchozí variantě (držáky na sklo) upevňuje mechanickým roztažením svorky, která mobil pevně obejme.


Díky pevné hliníkové konstrukci můžete bez obav použít i při jízdě v terénu. Praktické stolní držáky na mobily jsou vhodné do každé domácnosti. Díky nim nemusíte držák telefon v ruce a můžete se tak věnovat další činnosti.


PLUS držák do auta HU1do mřížky ventilátoru, univerzální, bílá. Stačí pouze jednoduchá instalace nenápadného držáku na. Roztahovací držák mobilu AIRFRAME do mřížky ventilace v autě. Drží na jakékoliv ventilaci automobilu.


Univerzální držák pro telefony od 4″ do 6″. Velice snadná instalace. Přehledná nabídka s praktickými radami na Mobilopolis.


Díky měkké pryži ventilaci nepoškrábe a vaše zařízení udrží i při sportovní jízdě. Je vhodný na telefony do 3g. Máme SKLADEM (ks) Značka: Omega Záruka: roky. Tento univerzální držák je velmi lehký, váží pouhých gramů, ale je přitom velmi účinný. Kč bez DPH 1Kč Akce Kód: 66-.


Váš mobilní telefon udrží díky své nerezové ocelové pružině, takže se nemusíte bát nečekaného pádu a poškození mobilního přístroje. Využijte prostor ve Vašem autě na maximum s držákem na mobil do auta do větrací mřížky. Instalace zasunutím do mřížky ventilace. Unverzální držák snadno připevníte do ventilační mřížky. Jeho rozpětí je přitom až centimetrů, vhodný je proto pro naprostou většinu dnešních smartphonů.


Oceníte i jeho minimalistický design, který nebude poutat zbytečnou pozornost a lehce zapadne do jakéhokoliv interiéru auta. Specifikace: Barva: černá a. Obvykle se jedná o univerzální držák na mobilní telefon do auta. Svoji praktickou i estetickou funkci plní nejen klasické držáky na mobil a univerzální, ale také magnetický držák na mobil. Magnetický držák telefonu do auta je charakteristický snadným uchycením obvykle jako držák mobilu do auta do mřížky.


DRŽÁK DO VENTILACE AUTA SWISSTEN S-GRIP AV-2. Díky možnosti otáčení o 360° je možné snadno nastavit vhodnou polohu. Magnetický držák mobilu do auta pro uchycení do mřížky ventilace.


GoGEN MCH64 univerzální, 2v1. Balení obsahuje mm tenkou kovovou podložku, kterou nalepte na svůj mobilní telefon nebo jeho kryt a pomocí magnetu připevněte telefon k držáku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky