pondělí 22. května 2017

Sifonové lahve kovočas

Náhradní kompatibilní jehla pro retro sifonové a šlehačkové lahve od firmy Kovočas. Specifický tvar s drážkou po straně jehly. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu.

Nová hlava pro populární tradiční skleněné opletené sifonové lahve od firmy Kovočas. Dříve byla tato láhev součástí téměř každé domácnosti POZOR: Hlava není tvarově zcela totožná s originálem, avšak svou funkci plní na 1. V závislosti na velikosti lahve se použije patřičné množství sifonových bombiček k nasycení. Sifonové lahve jsou k dispozici ve třech velikostech.


Na každý litr se použije jedna bombička. Akce: Sleva po zadání kódu RETRO(platí od 11. do 11. nebo vyprodání zásob)! Retro sifonová opletená láhev je zpět.


Jednoduchá obsluha a snadné čistění.

Sifonová láhev, malé bombičky a cokoliv barevného a hodně sladkého,. Maďarska mají do nástupce klasiky z Kovočasu hodně daleko. Výroba sifonových lahví v ČR skončila v roce.


V ČR (a dříve v Československu) se sifonové lahve vyráběly a to kovové z eloxovaného hliníku v podniku Sandrik n. Dolné Hámre, provoz Moravská Třebová nebo skleněné opletené kovovým pletivem ve výrobním družstvu Kovočas v Děčíně. COE2Bombičky jsou jednorázové, nelze je opakovaně plnit Po aplikaci se bombičky ekologicky likvidují, do směsného nebo komunálního odpadu Použití: - sifonové lahve SODA, sifonové lahve Kovočas , sifonové lahve jiných značek - vzduchové. Slouží pro domácí výrobu sodovky pomocí bombiček naplněných CO 2. Jeden z našich bestsellerů - sada těsnění pro opravu či zprovoznění sifonové lahve od firmy Kovočas Nejčastějším důvodem nedokonalé funkčnosti oprášené, nějaký čas nepoužívané lahve je kvalitativní d. VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH FIRMY ALMI PRAHA, prodejny železářství v Praze - Horních Počernicích. V naší prodejně nabízíme široký sortiment zboží od klasického železářství přes domácí potřeby, barvy laky, nářadí, kamna, štafle, žebříky, pletivo a mnoho dalšího.


Vybrat si můžete z obchodů, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat. Inzerát sifonová lahev Kovočas v okrese Děčín, cena 660Kč, od Tomna Sbazar. ND-hlava sifon KOVOČAS (opletená lahev) ND-hlava sifon KOVOČAS (opletená lahev).


Popis: Prodám retro sifonovou lahev se stříbrným opletem včetně původního obalu. Lahev je mimořádně zachovalá,po výměně těsnění,vyzkoušená a plně funkční. K lahvi je jedno balení (ks) plných vyměnitelných.


Těsnění je vhodné pro skleněnou opletenou lahev.

Do nové, náhradní hlavy toto těsnění použít nelze! TĚSNĚNÍ DOMÁCÍCH POTŘEB tam je kategorie TĚSNĚNÍ SIFONOVÝCH LAHVÍ KOVOČAS A SANDRIK, a tam někde je. Ventil vpouštěcí do sifonové a šlehačkové láhve SIFOS. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Sada obsahuje ks těsnění. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky