úterý 16. května 2017

Damaškový kuchyňský nůž

Je ručně vybíráno z těch nejlepších kusů dřev, proto zaručuje nevětší kvalitu pro tyto nože. Popis: Mimořádná čepel damaškového nože šéfkuchaře je vyrobena ze čtyř skupin krouceného damašku, samostatně kovaného ostří výhradně pro tento nůž od Bökeru. Jeho čepel je vyrobena z vysoce kvalitní uhlíkové ocele Aogami Steel No. Tento kvalitní kuchyňský nůž na maso damaškový byl vyroben v Japonsku. Každý kus prochází pře expedicí přísnou kontrolou kvality.


Ideálně jej lze použít na porcování masa a ryb, ale i krájení ovoce a zeleniny. Fudo Nobility má jádro z ocele VG1 což je v současnosti nejlepší druh nožířské oceli na trhu. Tato ocel je velmi odolná. Jedna výhoda je estetická - překládáním a skováním ocelí vzniká unikátní vzor a tak je každý nůž v podstatě originál. Další výhoda je čistě praktická.


Použitím dvou ocelí lze získat dobré vlastnosti obou z nich. Některé typy ocelí jsou měkčí a lépe odolné proti zlomení nebo prasknutí. Jedná se o nože s jádrem z uhlíkové oceli Yasuki Blue Steel a vnějším potažením měkčí nerezovou ocelí kvůli lepší houževnatosti a zajištění jednodušší údržby vůči korozi.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kuchyňský japonský damaškový nůž - Shibazi ručně kovaný.


Rukojeť je složena ze stabilizované kosti a rohu vodního buvola. Nyní již konečně není otázkou drahých cen! Dopřejte luxusní damaškové nože za jedinečnou cenu svým nejbližším! Damašková cca 2vrstev, torzní damašek - HRC. Tvrdost 58HRC, Vvýbrus.


Na ručce je stabilizované pakkawood. Japonský damaškový kuchyňský nůž VG10-Paring VG10. Ve struktuře materiálu se střídá více vrstev různých druhů oceli.


Tento model je velmi praktický zejména na krájení zeleniny, ovoce, koření a bylinek. Nůž nikdy nebyl použit. Pro ty, kteří chtějí mít v kuchyni kvalitní práci.


Elegance s jakou tento nůž krájí jakékoliv suroviny se dá srovnat pouze s krásou této čepel, kterou jí propůjčuje damašková kresba a ozdobné výbrusy na hřbetu čepele. VG-a vrstev damaškové oceli z každé strany. Jde o profesionální extrémně ostrý nůž. K noži je pěkná dárková krabička.


Ale ne jen tak ledajakým. Tento nůž si nezaslouží plátěné, nylonové či koženkové pouzdro. Zde se jedná o pravé kožené pouzdro ruční výroby! Univerzální, všestranný nůž ideální pro většinu typů krájení.


Velký kuchyňský nůž s nímž díky dlouhé užší čepeli snadno nakrájíte i největší kusy masa. Skvělý také pro krájení velké zeleniny a ovoce, jako jsou melouny, dýně a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky