pondělí 29. května 2017

Solární gril

Jsme výhradním dovozcem solárního vařiče a grilu od společnosti Go Sun Stove pro ČR i Slovensko. Zdravé a ekologické grilování na cesty je dostupné všem! Revoluční solární grilování, vaření a pečení!


Pro to, abyste si uvařili chutné jídlo, už nepotřebujete ŽÁDNÉ palivo. Ekologický a čistý způsob úpravy jídla bez omezení.

Představujeme Vám speciální vánoční nabídku na exkluzivní dárek pod stromeček – solární gril , vařič a pec v jednom GoSun Sport, navíc s hodnotným dárkem ZDARMA. Solární pec GoSun - revoluční způsob vaření BEZ uhlí, dřeva, plynu nebo elektřiny! Vaření v páře, pečení těsta, smažení, pečení masa, vaření ve vodě – to v. Podívejte se jak grilovat bez uhlí, plynu, dřeva :-) ! FOR CARAVAN ve dnech 15. Solární gril - jak si vyrobit levný a výkonný solární gril.


This video is unavailable.

Svatováclavské slavnosti v Dolních Břežanech u Prahy se povedly. DOKUMENT Slunce seno HOŠTICE 2! Jak vypadala vesnice před lety? EXKLUZIVNÍ foto DVORU ŠKOPKOVÝCH! K provozování webu využíváme takzvané cookies.


Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Dokonce může být i zataženo! Kempingový stůl s integrovaným solárním panelem 60W a speciální ochranou. Solární kuchyni GoSun můžete rozšířit o přenosný GoSun solární stůl, který má integrovaný solární panel 60W, je lehký a kompaktní s bateriovým systém PowerBank, který umožňuje zcela přenosný systém napájení a chlazení. Plynový gril rozpálíte do požadované teploty jediným otočením knoflíku.


Nečekáte na rozpálení dřevěného uhlí, nemusíte se bát, že se maso na rozpálených uhlících příliš vysuší. Snadno dosáhnete perfektního výsledku i pro toho největšího gurmána. Přesvědčivé zboží získáte mimo jiné v našem oddělení Volný čas a zábava. Zde naleznete vysoce kvalitní jízdní kola a bezpečné hračky na zahradu pro Vaše nejmenší.


V OBI samozřejmě dostanete nový gril jakéhokoliv druhu pro útulný večer. Rostliny, hnojiva, zeminy atd.

Vzhledem ke schopnosti uvařit jídlo do minut, dosáhnout teplot nad 2stupňů a dokončit vaření i pod zataženou oblohou je GoSun Sport novým vývojovým stupněm v oblasti vaření pod širým nebem. Best mobile videos experience. Výkonný elektrický gril , který sám rozezná, co grilujete, a přizpůsobí tomu svůj program, je konečně tu!


Elektrické grily vynikají snadnou údržbou, při které není vhodné používat čistič na gril ve formě kartáče či drátěnky. Výjimkou jsou terakotové grily, jejichž plocha exceluje v odolnosti – bez obav na nich můžete krájet nožem a obstojí i drsnému povrchu drátěnky. U nás najdete jen ty nejkvalitnější pomocníky pro labužnické zahradní akce. Máme tu praktické grily na plyn, klasické grily na dřevěné uhlí i oblíbené elektrické grily.


GNT solární reflektor s PIR čidlem GB163. GNT Palivo biolíh Prémium pro biokrby l. Přenosný gril na dřevo či plyn – každé palivo nabízí jiné výhody. To, zda si vyberete přenosný gril na dřevo a dřevěné uhlí, plyn či elektřinu závisí především na tom, kde hodláte grilovat.


Stačí odnést gril na sluníčko, roztáhnout odrazové panely a začít s přípravou jídla. Sluneční gril GoSun, nachystaný pro příští sezónu, je toho skvělým důkazem. Pokud nebudete mít čas přes den, nabije solární energie baterie a grilovat můžete až po setmění. Dvě hodiny by vám na přípravu jídla měly stačit. Solární panel na svítidlech shromažďuje během dne sluneční světlo, které proměňuje v elektrickou energii, díky níž potom v noci solární světlo svítí.


Díky tomu, že solární energie je zdarma, ušetříte na výdajích za elektřinu a budete mít možnost si zahradu zpestřit i jinými venkovními svítidly. Zahradní gril Weber – americká kvalita za skvělou cenu. Překvapí vás svou perfektní kvalitou, vynikající funkčností a skvělou cenou.


Mountfield – specialista na zahradní techniku, zahradní nábytek a zahradní bazény.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky