čtvrtek 4. května 2017

Dukanovy placky

Ingredience: polévkové lžíce (PL) ovesných otrub, PL tvarohu nebo jogurtu, vejce, sladidlo nebo stévie Postup: Smícháme všechno dohromady, lžičkou děláme malé placky na pečícím papíře a pečeme kolem - minut v předem vyhřáté troubě na 1- 200°C. Všechny suroviny smícháme, poté směs dáváme lžičkou na pečící papír tak ,aby vznikly menší placičky a pečeme asi – minut ve vyhřáté troubě na 1– 2°C. Ovesné otruby lze koupit ve zdravé výživě. Recept dukanovy placky.


Pro všechny labužníky zde máme výběr nejlepších dukanovy placky receptů. Všechny naše recepty obsahují přesný návod po krocích a detailní rozpis surovin. Bohužel se nepodařilo najít podobné recepty. Zkuste vyhledávací formulář nahoře!


Připravíme si mouku, vejce, sůl a mléko. Z nich si vymícháme těstíčko. Na pánvi si rozpálíme olej a na něj vléváme těsto, z kterého takto uděláme tenké placky. Pak přidáme vejce, nadrobno posekanou cibuli a utřený česnek. Dokořeníme solí, pepřem a bylinkami.


Dukanovy placky

Na pánvi s nepřilnavým povrchem tvoříme placky , které opékáme z obou stran. Můžeme použít kapku olivového oleje, který rozetřeme po pánvi. Ingredience: polévkové lžíce ovesných otrub, lžíce jogurtu nebo tvarohu, vejce, sladidlo nebo bylinky Postup: Vše smícháme, vytváříme placky lžičkou na pečící papír a pečeme asi - minut ve vyhřáté troubě na 1- 200°C.


Placky máme na dny, protože v 1. Nekupujte pšeničné nebo. Smícháme všechny suroviny dohromady, lžičkou uděláme malé placky nebo hromádky na pečicí papír, který jsme předtím dali na plech. Dukanovy placky recepty, které budete milovat. Držíte ji nebo ji plánujete držet?


Napište svůj názor do diskuze. NATURHOUSE je úplně jiná dieta. Přijměte naše pozvání a využijte nabídky BEZPLATNÉ výživové konzultace. Při konzultaci Vám sestavíme vzorový jídelníček na míru přesně pro Váš metabolismus.


Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu. Je tolik skvělých jídel, které si můžete připravit. Není úplně nutné jíst jen zcela nové pokrmy. Pažitkové placky z ovesných otrub.


Rohlíky s guarovou gumou. Rychlý chléb z mikrovlnky. Tématické fráze: otrubové placky dukanova dieta recepty dukanova majonéza dukanova placka dukanova tortilla dukanové placky dukanova placka recept recept dukanova majonéza dukanova dieta kuřecí placka na gyros dukanova dieta placky otrubova placka dukanové placly gyros placka dukanovy placky gyros placky dukanova dieta muffiny. Můžete je sníst jen tak s jogurtem nebo si z nich něco udělat.


Hodí se během všech tří fází. PL ovesných otrub, PL jogurtu, vejce, špetka soli, koření dle libosti (houbové koření, koření na pizzu, bylinky), špetka prášku do pečiva verze bez vajec : PL otrub, jogurt lze nahradit tvarohem Postup: Suroviny smícháme, vytvoříme malé placky , které pečeme okolo - minut v troubě na 180. Snídaně - horký nápoj, krupičné placky. Svačina - čokoládová zmrzlina.


Večeře - zeleninové rizoto. Perníkové muffiny (DUKAN) - recept: Vajíčko vyšleháme se sladidlem, pak přidáme sušené mléko, kypřící prášek a nízkotučné mléko. Oběd - krupičné placky plněné tuňákem.


Tématické fráze: houbové recepty nejlepší recepty z hub nejlepší houbové recepty houbové karbanátky se sýrem houbový prejt dietní houbové karbanátky placky z hub houbové karbenátky recepty houbové placky houbové placky nejlepší houbové karbanátky dukanovy karbanátky květakové placičky videorecept dorty videorecepty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky