pondělí 8. května 2017

Mlýnek peugeot paris

Mlýnek peugeot paris

Elektrická verze kultovního mlýnku. Dobíjecí elektrický mlýnek na pepř z masivního, černým lakem upraveného bukového dřeva, je na první pohled k nerozeznání od ručního mlýnku ikonického designu Paris. Tu sa nachádzate: Heureka. Svou oblibu si získali velmi elegantním designem a ergonomickým zpracováním, které zajistí, že vám mlýnek výborně padne do ruky. Krásný dárek pro všechny vyznavače klasiky.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Dřevěný mlýnek na sůl PARIS přírodní, s možným nastavením hrubosti mletí. Francouzská značka PEUGEOT je zárukou špičkového mlecího mechanismu mlýnků, na ktery se poskytuje doživotní záruka. Z kvalitního bukového dřeva. Obousměrný mlecí mechanismus uSelect s nastavitelnou hrubostí mletí.


Prodloužená záruka let na tělo mlýnku. V dárkovém balení také naleznete zásobník s pepřem a solí. Skutečná ozdoba vašeho stolu. Skvělý pomocník do každé kuchyně.


Mlýnek peugeot paris

Mlýnek na pepř PARIS černý. Dokonalá pomůcka na mletí čerstvé soli pro každou správnou hospodyňku. Tento mlýnek si jistě oblíbíte, neboť dobře vypadá, per. První elektrický mlýnek značky Peugeot , s dobíjecími lithiovými bateriemi s mnohem delší životností, než je u jiných běžné.


Mlecí mechanismem uSelect s volbou nastavení hrubosti mletí a doživotní zárukou. Nakupujte online v našem e-shopu. PARIS jsou zásadním modelem v kolekci mlýnků Peugeot.


Mlýnek peugeot paris

PARIS , to jsou mlýnky, mezi všemi ostatními nezaměnitelné. Od malých po extra velké, pro každou příležitost ta správná velikost! Mlýnky Peugeot nejsou jen zboží.


Hlavní rozdíl mezi společností Peugeot a všemi ostatními značkami spočívá v tom, že peugeotské mlýny používají různé mechanismy pro různé druhy koření. Sada Paris obsahující mlýnek na sůl a pepř z kolekce francouzské značky Peugeot , která je garancí vysoké kvality a poskytuje celoživotní záruku na mlecí mechanismus. Hrubost mletí se nastavuje otočením korunky.


Mlýnek peugeot paris

Popis: používáno, funkční, detailní stav: bez poškození, obsahuje sůl V případě dotazů volejte nebo pište níže přes formulář Odpovědět na inzerát. Jedná se však o první elektrický mlýnek společnosti Peugeot , poháněný dobíjecími lithiovými bateriemi nejnovější. Oboustranný mlecí mechanismus s nastavitelnou hrubostí mletí uSelect.


Speciální mlecí mechanismus vyvinutý pouze na mletí. Peugeot kolekce CHEF kombinuje nejznámější mlýnek Peugeot PARIS s nerezovou ocelí. Tato kolekce je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, která zajišťuje maximální životnost a odolnost. Peugeot PARIS CHEF kolekce je ideálním společníkem pro ty nejnáročnější gurmány ať už v kuchyni nebo u stolu.


Už více než let uplynulo od chvíle, kdy spatřl světlo světa první mlýnek typu Paris , mlýnek , který se stal na dlouhé roky poznávacím znamením a vlajkovou lodí firmy Peugeot. Při dochucování jídla nemůže nic nahradit pepř a sůl. A když sůl, tak jedině čerstvě mletá.


Kvalitní vysoký mlýnek na sůl, který svojí elegancí neza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky