úterý 17. ledna 2017

Ck mayer korsika

Vychutnáte návštěvy starobylých městeček. Za poznání stojí i vnitrozemí ostrova se svými horskými masívy a památkami na. Je to ostrov, který proslavil Napoleon, který se zde narodil. Korsika - ostrov, který již dostal mnoho přezdívek. Pořádáme poznávací zájezdy na Korsiku nebo pobytové zájezdy s výlety do Francouzské riviéry.


Ohledně zájezdů, které měly odjíždět v době nouzového stavu, budeme klienty individuálně tento týden kontaktovat.

Sardinie je druhý největší ostrov v Itálii a turisticky nejznámější místo svým mořem a pobřežím s nerovnými a písečnými úseky, se svými krásnými zátočinami, zálivy a mořskými jeskyněmi. Mnoho míst a staveb je tedy na Korsice s ním spojeno. Najdeme zde hluboko rozeklaná, ostrá a divoká pohoří, skalní věže, křišťálově čistá jezera, ale i rozsáhlé lesy, malebné zátoky a dlouhé kilometry písečných pláží.


Uvidíte dům, kde se narodil Napoleon, pěší turistikou se vydáte za okrovými útvary Calanche, projdete se pod věžemi Bavella a na vrchol Monte Calva nebo k salaším Tolo. Krátká ukázka z pobytově poznávacího zájezdu na Korsice. Zájezd byl velmi hezky sestaven a hlavně : průvodkyně Zuzka- úžasná, perfektní výkla velice milá a starostlivá.


CK Mayer na Slovensku -Nízké Tatry a Malá Fatra. Díky ní jsem prožila krásnou dovolenou. Také pan řidič byl skvělý.

Poznejte s námi překrásný ostrov se špatnou pověstí, jak Korsiku charakterizoval Arnošt Černík ve své knize Na ostrově krevní msty. Jedinečný horský svět, krásné výhledy a opojnou vůni korsických macchií si vychutnáme v proslulém sedle COL DE BAVELLA (m), odkud vyrazíme na ne příliš náročný výlet. Cestou se zastavíme ve fotogenické vesničce St.


Vážené dámy a pánové, děkujeme za dosavadní podporu a přízeň, kterou k naší CK NEMO tour máte. Velmi si vážíme toho, že své pobyty, které máte objednány na nejbližší dny a týdny, nerušíte úplně a máte zájem o posunutí termínu Vaší dovolené na druhou polovinu letošního. V červnu a září zde stále panuje středomořské léto.


To znamená subtropická vedra u moře a příjemné teploty pro cyklistiku v kopcích. Tam převládá typicky horské klima a mohou se zde v této době vyskytovat mlhy, občasné bouřky s dešťovými přeháňkami nebo. Poznávat přírodní a kulturní krásy můžete u řady našich poznávacích zájezdů, vyrazit můžete například na Korsiku nebo do Norska. Invia nabízí pobytovou dovolenou u moře, v přírodě, v metropolích, s výlety, lázeňské zájezdy, pobyty pro seniory, zájezdy pro děti a eurovíkendy.


Můžete si s námi užít báječné dny na poznávacích zájezdech, poznat přírodní krásy i kulturní památky a tradice všech zemí Evropy. Informace Trasa zájezdu. Na horách obvykle panují příjemná tepla, na pobřeží nás pak mohou potkat již pravá subtropická vedra. V horách by nás neměly zaskočit případné dešťové, popř.


Na rodném ostrově Napoleona Bonaparte najdete na malém prostoru velehorské štíty, romantická zákoutí na břehu moře i památky na dávné obyvatele ostrova, středověká opevněná města. Nabízíme přes letovisek a až 1možností ubytování. U nás si vyberte tu nejlepší dovolenou! Vyberte si z následujícící nabídky.


Cestuji poměrně hodně, a to hlavně poznávací zájezdy po celé Evropě, takže připojím pár postřehů.

Ubytování v chatkách kempu nedaleko Propriana bylo jako většina kempů výborné, čisté a nedaleko k moři s. Hlídat podobné Vyprodáno před týdny. Poznávací zájezdy - CK REDOK - poznávací zájezdy, specializujeme se na poznávací zájezdy do desítek zemí světa. Nástupní místa pro poznávací zájezdy po celé ČR. Když zájezdy, tak poznávací zájezdy s REDOK TRAVEL.


Možnost objednání předem v CK povlečení (prostěradla a povlak na polštář) v ceně € za velkou postel nebo € za malou postel (prostěradla a povlak na polštář). Odjezd v odpoledních hodinách přes Rakousko do Itálie. ALRA TOUR – Cestujeme s Alešem do ráje.


Aktivní dovolená v exotických zemích i po Evropě. Poznávací, turistické, exotické a lyžařské zájezdy s průvodcem. Aktuálně pro klienty CK Periscope. Další jednání o poukazech se očekává ve čtvrtek 16.


Senátu ČR, následuje podpis prezidenta. Další postup CK Periscope očekávejte až v průběhu týdne od 20. Prosíme Vás tedy o trpělivost. Děkujeme Vám za pochopení.


Vážení klienti, přátelé, cestovatelé, přijměte, prosím, úvodem pozdrav od celého týmu cestovní kanceláře KATU, v době, která zdraví ani cestování nepřeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky