čtvrtek 12. ledna 2017

Výroba koženého pouzdra na nůž

V této sekci naleznete vše potřebné pro výrobu pouzdra na nože libovolných rozměrů. Nevíte-li si rady s výrobou, navštivte sekci návodů, kde vám poradíme, jak vyrobit pouzdro na nůž. Výroba toulcového koženého pouzdra na nůž. Podle velikosti nože si naměřím a uříznu kůži.


Potom pomocí ozubeného kolečka si naznačím otvory pto šev. Když mám otvory všude naznačené,tak šídlem propíchám dirky.

Po dlouhé době vám opět přinášíme poměrně obsáhlý fotonávo tentokrát na výrobu koženého pouzdra na nůž. Krátky pohľad na výrobu kožených puzdier na nože. Zákazková brašnárska výroba - kožené opasky. Všechno je jednou poprvé.


This feature is not available right now. Please try again later. Návod na výrobu koženého pouzdra.


Na tento nůž určený lesní dámě vyrobíme pouzdro potažené telecí chlupatou kůží.

Na první fotografii je nářadí které jsem použil. Nejprve si připravíme dřevěnou pochvu kterou pak potáhneme kůží. Potřebujeme dvě slabší prkénka. Zakázková ruční výroba kvalitních kožených pouzder na nože. Díky její síle jsouá pouzdra opravdu pevná a neohýbají se.


Aby toulcové pouzdro přesně sedlo, potřebuji nůž , podle kterého pouzdro vyrobím. Bez nože nemohu zaručit přesné zasednutí. Doporučuji alespoň na minut ve vlažné vodě.


Poté si rozvrhnu jak hodně bude kožené pouzdro překrývat nůž nebo jiný předmět pro který pouzdro tvořím. Nůž obalím do potravinářské fólie aby se do nože nedostala vlhkost. Následně položím na nůž namočenou. Kožené pouzdro na nůž.


Trošku delší video pro studijní typy :-) Kompletní postup výroby koženého toulcového pouzdra na nový nožík od Viléma Pokludy. Leather sheath for my new. Na tomto portáli je veľa užitočných a dobrých rá ale nešlo by to bez rozvoja a bez ľudí ktorý ho navštevujú.


Takéto články pomalinky znižujú úroveň kvality webu. Sháníte pevné a elegantní POUZDRO NA DOKLADY PRO SVÉHO PSA, které vám vydrží roky? RUČNÍ VÝROBA koženého pouzdra na zakázku.

Máte vlastní CHOVATELSKOU STANICI a chce být něčím výjimeční? Pořiďte svému odchovánku do nového domova toto pouzdro. Po uschnutí pouzdra je kůže tvrdá a velmi dobře opracovatelná.


Do výlisku vložíme nůž , naznačíme přibližný tvar budoucího pouzdra plus přídavek na sešití. Přídavek volit podle typu nože a typu, já volím. Hosting přestává na videa stačit, musel jsem přesedlat na #128577; )Po vyrážení jsem drážku na šev projel kolečkem na značení stehů a šídlem vytvořil díry na šev.


Dovnitř vyraženého pouzdra jsem vlepil kus věrné papírové pásky a zkusmo vložil nůž. Obkreslil jsem si kam až sahá čepel a pruh pásky zvenčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky