úterý 31. ledna 2017

Dvojumyvadlo se skříňkou 100

Skříňka s umyvadlem do koupelny. Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení. Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení.


Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky. Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si.

Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Umyvadlo pro dva jsou ideální řešením pro větší koupelny. Poskytují dostatek odkládací plochy a oproti použití dvou samostatných umyvadel umožňují dvojumyvadla rychlejší instalaci.


V nabídce SIKO jsou i dvojumyvadla se spojenou mycí plochou a jedním odpadem. K ochraně zdraví zákazníků slouží také nová bezpečnostní opatření přijatá zásilkovými a doručovacími službami. Prozkoumejte naši nabídku umyvadel za úžasné ceny.


Máme jednoduchá i dvojitá umyvadla ve spoustě designů, stylů a rozměrů.

V IKEA jsme totiž pevně přesvědčení, že koupelnové umyvadlo má být praktické, ale zároveň musí ladit s vaším oblíbeným stylem. Zařizujete koupelnu a sháníte koupelnovou skříňku s umyvadlem? Závěsná koupelnová skříňka je praktická a usnadní čištění podlahy. Instalace na stěnu nebo v kombinaci se skříňkou pod umyvadlo. Zrcadlo se skříňkou Olsen Spa SW-55-LU (dodáváno ve smontovaném stavu) vyniká vysoce.


Hluboké a přitom štíhlé umyvadlo v kombinaci se zkosenou skříňkou. Pokud si přejete dvojumyvadlo se skříňkou , prolistujte nejprve příslušnou sekci. SLIM 1keramické umyvadlo - BÍLÉ. Jika Tigo - čisté a elegantní tvary. Laufen MIMO dvojumývadlo 100x44cm s otvormi pre batérie, vrátane skrytého keramického prepadu.


Praktické dvojumyvadlo Pure s velice malou hloubku nabízí několik možností použití. Lze ho umístit na desku, doplnit skříňkou , nebo i zavěsit na zeď a doplnit. Díky nim i tuto skříňku pohodlně sladíte s dalším nábytkem ve své koupelně.


Nábytkové dvojumyvadlo ze série Traffic od firmy KOLO. V balení není sifon ani baterie. Pro kombinaci se skříňkou pod umyvadlo nebo samostatně na stěnu s designovým.


OBI Upevňovací sada skříňky pod umyvadlo Mx 1mm.

Dvojumyvadlo má podlouhlý hranatý tvar. Povrchová úprava IDEAL PLUS. Popis: Bez va jen zaprášené. Nejlepší koupelnové umyvadlo je takové, o kterém při používání ani nevíte.


Naše umývadlové skříňky poskytují úložný prostor, díky němuž nebudete zbrkle hledat zubní pastu, ale naopak budete moct hrdě prohlásit, že jste připraveni odejít. K dostání jsou v mnoha stylech, které ladí s koupelnovými skříňkami. Během ranní hygieny se tak můžete potěšit pohledem na jednotné vybavení koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky