čtvrtek 26. ledna 2017

Tlaková myčka pw 146 c

Myčka PW 1C je výkonná myčka , která zvládne bez jakýchkoli problémů i náročnější práce, od mytí motorových vozidel a zahradní techniky, až například po čištění různých přístupových cest. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Stroj se nám líbil, ale docela nás zarazilo, že technik při otevření stroje zjistil tepelnou deformaci opředení cívek vinutí statoru elektromotoru, a to jsme v kuse nestříkali déle než cca min. Dobře ohebná tlaková hadice se pro skladování navine na závěs umístěný na zadní straně, je opletena ocelovým úpletem a k. Umývačka PW 1C je výkonná umývačka, ktorá bez akýchkoľvek problémov zvládne aj náročnejšie práce, od umývania motorových vozidiel a záhradnej techniky, až napríklad po čistenie rôznych prístupových ciest. A protože platí, že čím větší tlak a silnější průtok vody, tím.


Myčka PW 1C je výkonná myčka , která bez jakýchkoli problémů zvládne i náročnější práce, od mytí motorových vozidel a zahradní techniky, až například po čištění různých přístupových cest. Vybírejte si Vysokotlaké čističe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jednoduchý přesun Díky dobře zpracovaným kolečkům je pohyb kolem okolí domu hračkou.


V katalogu nemáme podrobnější informace o PW 1C. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Cena je včetně poštovného, doru.


I ta nejlevnější tlaková myčka udělá víc práce než proud vody z hadice. Na jejích parametrech ale záleží, zda je vhodná jen na občasné ostříknutí zabláceného kola, nebo i na častější mytí chodníku, či dokonce fasády. Rotačná kefa pre tlakové umývačky - prúd vody roztáča vnútornu kefu, ktorá intenzívne čistí znečistené plochy (vhodné najmä na umývanie automobilov).


Umývačka PW 1C je výkonná umývačka, ktorá bez akýchkoľvek problémov zvládne aj náročnejšie práce, od umývania motorových vozidiel a záhradnej techniky, až napríklad po čistenie rôznych prístupových ciest. Detail zboží Helpmation Přenosná tlaková myčka GFS-C1. OleoMac Myčka PW 1C. HobbyPRstudio 17views. Jak funguje vysokotlaký čistič?


OLEO-MAC PW 1C Myčka PW 1C je určena k profesionálnímu čištění s vysokým výkonem a průtokem vody. Je vybavena nadstandardní výbavou, jako je tlaková hadice o délce 12. Díky tomuto šikovnému, dobře padnoucímu madlu do ruky bude pohyb kolem domu hračkou. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Výbava: třímetrová tlaková hadice s pistolí, variotryska, nádržka na čisticí prostředek s pěnovou tryskou, třímetrový přívodní kabel.


Oblíbená domácí elektrická tlaková myčka s příslušenstvím za skvělou cenu pro příležit. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tlaková myčka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Tlaková umývačka PW 1C. Skládá se ze tří základních částí: čerpadla s pohonem, hadice a vysokotlaké trysky.


Objednejte si svoz do servisu online a vše zajistí přímo zastoupení značky KÄRCHER v ČR. Postřikovač tlakový KÄRCHER, l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vysokotlaké myčky Husqvarna využívají až o méně vody k dosažení stejného čisticího výsledku jako běžná zahradní hadice.


Systém automatického vypínání zařízení vypne, když je spínač deaktivovaný, což šetří energii. Vyberajte si Vysokotlakové čističe podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky