pátek 13. ledna 2017

Marcipánové postavičky prodej

Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení. Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek. Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů.


V této kategorii najdete rozmanité marcipánové figurky, hotové vymodelované postavičky z marcipánu, a řadu dalších marcipánových dekorací určených nejen na ozdobu dortů. Prodej marcipánových figurek je určen nejen pro profesionální cukrářky, které nechtějí ztrácet čas modelací velkého počtu marcipánových figurek a dekorací.

Frischmann Vyškov, spol. Ručně zhotovuje veškeré marcipánové ozdoby na dorty a zajišťuje prodej marcipánových figurek pro cukráře i koncové zákazníky. Vyrábím marcipánové figurky na dort na zakázku.


OZNAz důvodu čerpání dlouhodobé dovolené budeme od 15. Zakázková výroba 3-prac. E-shopový prodej – marcipánové figurky a marcipánová hmota. Kvalitní český marcipán z mandlí.


Ručně modelované figurky v mnoha variantách, velikostech a pro různé příležitosti.

Zboží zasíláme od ks. Na eshopu Svět cukrářů prodáváme již hotové figurky z marcipánu na dorty. Marcipánové figurky: prodej online.


Nabízíme marcipánové figurky ze známých filmů, pohádek či počítačových her. Vyberte si oblíbené postavičky jako jsou různá zvířátka, tvary i barvy. Hotové figurky vám ušetří mnoho času s jejich modelací. Dorty k narozeninám si přímo o jedlé figurky říkají. Na svatebním dortu nesmí chybět figurka v podobě ženicha a nevěsty, na dort pro děti se zase hodí oblíbení mimoni.


Figurky a postavičky z marcipánu jsou vyráběny tradiční ověřenou metodou z vysoko procentního marcipánu do kterého je následně přidána ještě kokosová drť pro zlepšení modelovacích vlastností. Díky přidanému kokosu mají také figurky stabilní tvar a nedeformují se. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Na více ukázek i hotových dortů od zákazníků se můžete podívat kliknutím na tento link nebo přejít na stránku figurky na zakázku.


Pečeme a zdobíme originální dorty na svatbu, narozeninové dorty, dětské dorty a nepřeberné množství cukroví a sladkých zákusků a dezertů. Dorty a cukroví dodáváme na veškeré oslavy, jubilea, firemní akce a večírky. Pravý marcipán je oblíbená cukrářská hmota vyrobená z mandlí a cukru.


Aby se o marcipánu dalo hovořit skutečně jako o marcipánu, měl by obsahovat alespoň polovinu této marcipánové pasty - tedy nejméně rozemletých oloupaných mandlí a maximálně cukru.

Ozdoby a figurky na dorty, Timidekor. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jedlé dekorace na dorty, cukrové zdobení na zákusky.


Cukrářské zdobení ve tvaru bílých kytiček s malým žlutým středem Složení : cukr, voda, E42 E46 kapalná glukóza, aroma, sušený bílek,. Muzeum čokolady a marcipánu o. Nákup našeho zboží může Vaší společnosti přinést velké úspory a rádi pro Vás v tomto režimu vyrobíme produkty z čokolády , marcipánu či připravíme degustaci pro Vaše klienty. Také z ní se tvoří barevné postavičky a používá se na potahování dortů. V obou případech se jedná o pochoutku, jejíž název by ale neměl být zaměňován, což se často děje. My se podíváme na dva recepty a to jak na pravý marcipán z mandlí, tak i na falešný marcipán bez mandlí.


Jsou součástí dortů a na prodej je nedělám ! Vše z německého marcipánu S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. V sortimentu máme další postavičky a motivy z marcipánu,cukrářské zdobení a jiné nabízene zboží , které vám rádi přijedeme ukázat osobně! Neváhejte nás kontaktovat na tel.


Dozdobíme vašu tortu pravým marcipánom. Tieto výrobky treba skladovať v suchu,potom majú neobmedzenú trvanlivosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky