úterý 31. ledna 2017

Barel na vodu 200l

Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vliv. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb.


Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou.

Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do. Sud 200l na dešťovou vodu s kohoutkem.


Plastové sudy na dešťovou vodu nabízíme ve více variantách. Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA, které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku. Plastový zelený okrúhly sud na dažďovú vodu 2l je ideálnym pomocníkom pre záhradkárov a chalupárov.

Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej vody, ktorú možno následne používať napríklad na zalievanie. Pre ľahké odčerpanie vody má sud kohútik a možno uzavrieť vekom, ktoré je tiež súčasťou balenia. Součástí je víko na přikrytí a výpustní kohoutek pro snadné vypouštění vody. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní.


Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá.


Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Sud má poklop na zakrytie a ventil ktorý je možné si namontovať ku dnu suda. Pri spáde a dostatočnom naplnení suda môžete na ventil napojiť hadicu a zavlažovať záhradu. Sud na zachytávanie dažďovej vody. Dodávame aj stojan pod barel.


Popis: Prodám barely na vodu , jsou od eko strojního čističe podlah, vymyté a mají vyříznuté víko. Podstavec pod sud na dešť. Kulatý podstavec pod sud na dešťovou vodu je praktickým doplňkem každého zahrádkáře. Potřebou každého chataře, vodáka, nebo na camping je pitná voda.


S touto nádobou je vše vyřešeno. Barel na vodu 1litrů. Dostatečný objem, snadná manipulace a jednoduché vypouštění jsou předností a důvodem, proč si nádobu koupit. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání.


Zásobníky na pitnou či deštovou vodu v naší nabídce se neliší pouze objemem, ale seženete je také v mnoha různých variantách. K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže, z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky