pondělí 23. ledna 2017

Perimetr polystyren

Perimetr polystyren

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. ISOVER EPS PERIMETER je prémiový produkt z polystyrénu EPS s nízkou nasiakavosťou a vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami. EPS Perimeter vhodný na zateplenie konštrukcií budov, ktoré sa dotýkajú zeme, hlavne na tepelné izolácie suterénnych konštrukcií do hĺbky 3m.


Perimetr polystyren

Je vhodný aj na tepelnú izoláciu bazénov a pod. Tato technologie zajišťuje deskám minimální nasákavost a mrazuvzdornost, a proto jsou desky určeny pro aplikace v trvalém styku s vlhkostí, zejména tepelné izolace základových desek a suterénních stěn objektu. Pri kúpe väčšieho množstva zabezpečuje dopravu priamo výrobca tovaru. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Tepelně izolační desky EPS vyráběné do forem. Styro S styro perimetr.


Perimetr polystyren

Vyznačují se minimální nasákavostí, vysokou pevností v tlaku a mrazuvzdorností. Jsou určeny podobně jako desky XPS pro tepelné izolace spodní stavby v přímém styku s vlhkostí, např. When installed on the exterior of basement walls, it provides. The high-purity graphite particles integrated within the insulation beads reflects radiant heat and significantly improves insulati.


V této extremní situaci se pro Vás snažíme dělat maximum. Prosíme o pochopení a volejte jen v nutných případech, abychom měli možnost odbavit všechny Vaše objednávky. Isover EPS PERIMETR , pěnový polystyren. Vhodný na tepelné izolácie konštrukcií budov, ktoré sa dotýkajú zeme, hlavne na tepelné izolácie suterénnych konštrukcií do hĺbky 3m. Sú vhodné aj na vysokozaťažované konštrukcie, tepelné izolácie bazénov a pod.


Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Perimetr je určen pro izolaci, sklepů, bazénů či základových pasů. Polystyren perimetr Polystyren je nejpoužívanější tepelná izolace. Nedoporučujeme používat k izolaci soklu domu.


Pro tyto účely použijte soklové fasádní desky, které jsou taktéž určeny pro přímý styk se zeminou a jsou. Tepelnoizolačné dosky EPS vyrábané do foriem. Vyznačujú sa minimálnou nasiakavosťou, vysokou pevnosťou v tlaku a mrazuvzdornosťou.


Perimetr polystyren

Estrudovaný polystyren (XPS) určený do soklu oproti pěnovému polystyrenu (EPS) vyniká větší pevností, lepšími tepelně-izolačními vlastnostmi a jemnější uzavřenou strukturu, která brání průniku vody a vzniku plísní. Nejběžnější variantou je fasádní polystyren EPS 70F, který se používá převážně u novostaveb či starších objektů, které mají správně oddizolované obvodové zdivo, které nevykazuje zvýšenou vlhkost. Fasádní polystyren je nejběžnější izolant pro zateplení budov. Perimetr polystyren se zdrsněným povrchem je zejména vhodný pro.


Vše pro stavbu – geotextilie, hydroizolace , polystyren. Na sokl XPS nebo jestli chcete moc šetřit tak Perimetr. Nenasákavý polystyren PERIMETER je vyráběn ze speciální suroviny. Kingspan GreenGuard GG3is a high performance rigid extruded polystyrene insulation. It offers thermal conductivities as low as 0. Nenasiakavý polystyrén PERIMETER sú tepelne izolačné perimetrové dosky z expandovaného penového polystyrénu s uzavretou povrchovou štruktúrou.


Polystyrén PERIMETER je určený pre izolácie podlahy, základov, soklov a podzemných častí budov. Dosky z penového expandovaného polystyrénu s uzavretou povrchovou štruktúrou majú nízku dlhodobú nasiakavosť, maximálne objemu. Soklový polystyren Perimetr se dává na zateplení soklu, je méně nasákavý než bíly polystyren.


K Poznámka: Pro jiné tloušťky si vyžádejte zvláštní nabídku. Izolační desky PERIMETER.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky