čtvrtek 12. ledna 2017

Okurky akce

Okurka hadovka za akční ceny #128176;. Další slevy konzervované a nakládané zeleniny na Kupi. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma okurky.


Ušetříte tak čas i peníze.

Letní kulinářské dobroty z dobré zelené okurky hadovky ocení každý labužník. A ještě když se zahradníkům podaří, máte letní saláty na sto způsobů. Třeba takový římský salát, rukola, polníček, ledový salát můžete použít na výrobu lehkých letních salátů na místo složitého vaření vydatných večeří.


Dnešní ceny — každodenní zdroj nejvýhodnějších slevových nabídek. Nepropásněte žádnou výhodnou nabídku! V kategorii okurky a saláty najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Albert, Penny Market, BILLA.


Blízké jsou i melounu, se kterým sdílejí charakteristické aroma.

Dříve byly okurky občas hořké a těžce stravitelné, všechny moderní odrůdy jsou ale šlechtěné tak, aby se jejich charakteristická hořkost zcela potlačila. Geneticky nehořké okurky nejsou schopny tvořit hořčiny. Výhoda spočívá v případě konzumace přerostků na saláty.


Formy a vykrajovátka Chlazené a mléčné Ořechy a rozinky Další 3. Rybí speciality Sýry Trvanlivé Uzeniny, lahůdky. Sladkosti pro koledníky. Láznička okurky s cibulkou pikantní. Detail zboží Hamé okurky sterilované 7-9cm.


Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy.


Proč právě znojemské okurky ? Podle odborníků v potravinářství měly na znojemské okurky vliv klimatické a půdní podmínky a zároveň dlouholetá tradice konzervování. Nemalou roli hrál i specifický nálev. Není nad vlastní okurky 8.

Pěstování okurek je jednoduché, mají velká semena, se kterými se dobře pracuje. Stanoviště pro výsadbu okurek by mělo být slunečné či polostinné, s humózní, lehkou půdou, která má dostatečný obsah živin. MF DNES otestovala dvanáct výrobků nakládaných okurek. Všechny sklenice obsahovaly více okurek, než slibovaly etikety a většina vzorků chutnala dobře.


Některé okurky byly ale nevzhledné. Jeden vzorek měl tolik va že porušil předpis. Vítězem se staly okurky Hamé, naopak nejdražší byly i nejhorší. Zelenina Znojmia, vždy dobře naložená.


Výrobky pod značkou Znojmia vděčí za svou výjimečnost stoletím ověřeným recepturám výroby, které díky umu a vynalézavosti českých výrobců dosáhly gurmánské dokonalosti. Filip Sajler a Ondřej Slanina divákům zábavnou formou ukazují kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky