úterý 24. ledna 2017

Dederonová zástěra

Dlouhá dederonová šatová zástěra bez rukávů, u krku s límečkem, po stranách s našitými kapsami. Tisk nemusí odpovídat vyobrazenému. Vyprodáno) PONČO - dederonová zástěra. Zástěra je obšitá lemovkou, vpředu s našitou kapsou.


Oblíbená domácí či pracovní zástěra se zavazováním po stranách. Velice oblíbená krátká (tříčtvrteční) zástěra bez rukávu - u krku střižena do V, po stranách kapsy. REGINA - dederonová šatová zástěra. Barevný potisk nemusí odpovídat vyobrazenému.


Krásná, dederonová zástěra bez rukávů. Materiál: 1 polyester. U krku střižena do V, po stranách kapsy. Podívejte se na mé další aukce a ušetříte na poštovném.


Praktická dámská zástěra s kapsou. Přes hlavu je tkanička z lemovky, v pase na zavazování tkanicemi ze stejné látky. Velikost: - raději přeměřte. Tento výrobek je originální ruční prací chráněné dílny, která zaměstnává osoby se zdravotním postižením. Mohu danou barvu na požádání přeměřit.


Vyberte si niektoré z naších produktov a my Vám ich v krátkom čase doručíme priamo k Vám. Vítame Vás na stránke internetového obchodu BORTEX, prostredníctvom ktorého Vám prajeme príjemný a pohodlný nákup. Je ideálním dárkem pro každou ženu, která ráda vaří a zdržuje se v kuchyni.


Tuto jednoduchou ochranou pracovní pomůcku ocení např. Fler poptávka za Kč: dederonová zástěra. Nevíte, co partnerce koupi. Zdravím, poslední dny marně scháním kvalitní pevný dederon na ušití. Námořnická zástěra je jedinečným doplňkem, který vaši kuchyň rozzáří a díky kterému se bude vaše partnerka cítit skutečně dobře.


Nitly v námořnickém provedením. Dederonová zástěra bez rukávů. Po vyprání je velice rychle suchá a připravená k dalšímu použití.


Popis: Prodám retro dederonovou zástěru plus druhou přidám zdarma. Srovnání cen zastěra dederonová bila. Nejlevnější e-shop Pracovníochrana. Zboží za akční ceny, slevy. Rakovník, cena dohodou, od sarah conor na Sbazar.


Inzerát Silonové zástěry z 60. Popis: staré zástěry, bez jakéhokoliv poškození, TOP stav. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Plášť dámský bez rukávů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky