pondělí 9. ledna 2017

Electro world plzen

Nastavit jako oblíbenou prodejnu. Na stránce se Vám potom bude zobrazovat cena a dostupnost zboží na Vámi vybrané prodejně. Electro World - Plzeň - Berounka OC, Electro World - Plzeň - Olympia. Obchodní centrum Plzeň, Rokycanská - Téměř značkových obchodů, hypermarket Tesco nonstop, restaurace a kavárny, bezplatné parkování.


GPS souřadnice: Lat: 49. Náš odborně vyškolený personál Vám ochotně pomůže s výběrem vhodného elekto.

Využijte naplno výhod Věrnostní karty. Notebooky Vyberte si ten správný notebook pro práci či zábavu nebo obě. V naší nabídce najdete levné základní notebooky, konvertibilní zařízení, notebooky 2v.


Televize, Foto, audio a video. Sluchátka Ponořte se do světa své oblíbené hudby a vyberte si některé ze sluchátek v naší kategorii. Najdete zde drátové, bezdrátové, náhlavní sluchátka, do uší nebo vhodn. This website uses cookies.


Nabízíme nejširší sortiment značkové elektroniky za bezkonkurenční ceny se speciálními službami pro zákazníky. By visiting our sites you agree to their use.

You have the option of revoking this acceptance. ElektroWord Plzeň Berounka OC. Plzeň je další z měst, ve kterém můžete elektro obchod Electroworld najít. Celkem pak v Plzni najdete hned dva pobočky Electroworld. Jeden z nich najdete v obchodním centru Olympia Plzeň.


Plzeň - Predaj - audio, domáce kino, MP herné konzoly, kamery a fotoaparáty, malé a veľké domáce spotrebiče, počítače a. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. ElectroWorld Plzeň Berounka Park - prodejna v Plzni. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Ročně u nás nakupují miliony spokojených zákazníků. Naší předností je špičkový zákaznický servis, který nabízíme v kamenných velkoprodejnách napříč. Podobně jako v dalších městech v ČR působí v pronajaté hale obchodního domu.


Celkově má nyní společnost. Jak se k nám dostanete. MHD: tramvajovou linkou číslo (zastávka Výstaviště). Jméno Adresa Město - detail - 1. Vyhledat dle názvu servisu. Prodejna se nachází v nákupním centru Olympia na jihovýchodním okraji Plzně a své první zákazníky přivítala v 8.

Chcete-li se dozvědět doplňující informace o otevírací době ve státní svátky, podívejte se na náš blog do příslušné rubriky s názvem Státní svátky. Prodej domácích elektrospotřebičů, spotřební elektroniky a výpočetní techniky. Možnost nákupu na splátky včetně nabídky odborného poradenství.


Společnost EURONICS provozuje síť elektro prodejen na území České republiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky