středa 18. ledna 2017

Brandt wtd 6384 k

Brandt wtd 6384 k

BRANDT washing machine. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. The actual brand name appears to have been born in Germany and then bought by French-owned Moulinex at some point although it is unclear exactly when.


Spotřebič je dále vybaven digitálními displeji , které zobrazují zvolenou teplotu, odstředění a zbývající čas do konce programu. Brandt Kitchens Ltd is a kitchen design, installation and worktop specialist company who create inspirational but functional kitchens for property developers and domestic clients. On this page you can download it for free. For details about manual, see the info below. Brandt benefits from a great reputation among consumers.


For at undgå skader på produktet, husk at fjerne transportbeslag før første brug. Je vybavená digitálnymi displejmi, ktoré zobrazujú zvolenú teplotu, odstredenia a zostávajúci čas do konca programu. Základní informace Tento model je pro zákazníky, které mají malé prostory v místnosti a přejí si pračku se sušičkou v jednom.


To není až tak překvapivé, vzhledem k tomu, že jde o model s horním plněním. Proto počítejte při praní s kapacitou kg prádla, při sušení potom kg prádla. An international brand and a staple of premium quality, Brandt ’s has built a reputation on designing products that are smart, reliable, robust and available to all.


Through years of research and development, Brandt has consistently delivered on the demands of its customer’s expectations, earning the trust and loyalty of the French people. V tomto modeli si môžete vyberať z ôsmich programov prania a dvoch programov sušenia. Come to the Large Appliances store at Amazon to find a wide selection of appliances, parts and accessories. Free shipping on eligible orders.


Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil. Ruumisäästlik pealtlaetav kuivatiga pesumasin. Elektrooniline jääkaja.


K dispozici jsou displeje, které přehledně zobrazují údaje o praní a otočný volič, kterým plynule nastavíte program. Díky funkci odložený start lze zpuštění programu posunout až o h. Mūsų kolektyvas mielai atsakys į Jūsų klausimus. OptiA minutit - aega säästev pesuprogramm, pesu pestakse 40°C veetemperatuuriga.


Brandt wtd 6384 k

Skip to the end of the images gallery. Podívejte se na doporučení a skutečné komentáře a názory od zákazníků, kteří produkt již zakoupili. Přímo na porovnávači cen heureka. Gylis: nuo iki cm. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Brandt wtd 6384 k

Kortsumisvastane programm Easy Ironing. Posistop - trummel peatub alati avanemispositsioonis. Kvalitetna mašina za pranje i sušenje veša, punjenje odozgo. Cene prikazane u stranoj valuti su informativnog karaktera i izražene su po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan.


Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky