úterý 24. ledna 2017

Kuchyňské desky egger

EGGER pracovní desky lze snadno instalovat a díky své trvanlivosti si zachovávají po dlouhou dobu atraktivní vzhled. Výběr kuchyňské desky se stává stále častěji výchozím bodem při plánování kuchyní, kdy kuchyňská deska představuje pro mnohé už více než pouhou pracovní desku. S rostoucí popularitou otevřeného obývacího prostoru a kuchyňských ostrůvků se kuchyňská deska ocitla ve středu pozornosti.


Díky bezešvému a hladkému povrchu, kdy laminát plynule přechází z plochy na hranu a pod pracovní desku, jsou tyto desky oblíbené. Jádro v černé, bílé a světle šedé barvě dokonale ladí s dekory.

Bezešvý nábytek nebo kontrastní nábytek lze vytvořit sladěním dekorativní desky a hran v barvě, povrchové struktuře a stupni lesku. Velký výběr hran v EGGER kolekci dekorativních materiálů vám nabízí řešení pro tvorbu designu dle vašich potřeb a přání – ať již s ohledem na barvu, dekor či kontrast. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Produkty EGGER najdou uplatnění v mnoha oblastech.


Kromě výrobků pro nábytek a interiérový design zde najdete také podlahy a stavební výrobky. Díky odolnému laminátu je lze výborně využít pro pracovní plochy, např. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Dřevotřískové desky jsou opracované vysokotlakým laminátem, který zvyšuje odolnost pracovních desek proti opotřebení, vlhku a teplu.

Jsou používány všude tam, kde je kladen důraz na estetiku, kvalitu povrchu a dlouhou životnost i při vysokém namáhání. Vybíráte nebo rekonstruujete kuchyňskou linku? Díky následujícímu článku si uděláte představu o tom, co všechno vás při tom čeká, a jak si co nejlépe vybrat tak, aby vám kuchyň sloužila co nejdéle.


Kuchyňské linky: Jak je vybrat, renovovat a udržovat. Zádové desky k pracovním deskám Stylovou alternativou k obkladům jsou zádové desky , které jsou jednoduché na montáž, snadné na údržbu a jsou tak ideální pro ty, kteří upřednostňují bezúdržbové řešení. Zádové desky jsou k dispozici ve všech dekorech EGGER pracovních desek pro perfektní sladění.


JAF HOLZ nabízí lamino desky DTDL EGGER. Firma EGGER zachovává tříletou dobu platnosti kolekce, s téměř 30-ti procentní změnou dekorů, přičemž úspěšné dekory ponechává v sortimentu a doplňuje je o nové trendové dekory, nové povrchové struktury vytvářející autentický pocit a také o nové varianty. Firma EGGER zachováva trojročnú dobu platnosti kolekcie, s takmer 30-percentnou zmenou dekorov, pričom úspešné dekory ponecháva v sortimente a dopĺňa ich o nové trendové dekory, nové povrchové štruktúry vytvárajúce autentický pocit a tiež o nové varianty pracovných dosiek.


Nové trendové dekory a dlhoročné úspešné dekory. EUROSTRAND OSB desky určené pro použití ve vlhkém prostředí jsou vyráběny 1 bez formaldehydu. Lamino desky Nobilia jsou vysoce odolné vůči poškrábání, otěru, žáru a nabízí široký výběr moderních dekorů a barev. Vyberte si ze vzorníku pracovních desek do kuchyně. Při každém vaření dostává pořádně zabrat a bez diskuze patří k jedné z nejnamáhanějších a také nejviditelnějších částí.


Ano, řeč je o desce na kuchyňskou linku. Pracovní desky ke kuchyňské lince pro nejnáročnější. Egger , Kronospan , Zástěny ,.

Kompaktní desky EGGER elegantní, hygienické, robustní. Poskytují nové možnosti pro design nábytku a interiérů. Kuchynské pracovné dosky z masívu, drevotriesky a kameňa nájdete na FAVI. Nechajte si dosku na kuchynskú linku vyrobiť na mieru. Vybírat můžete z nejkvalitnějšího laminátu, kompaktního laminátu, akrylátu, masivu, přírodní žuly (granit), technického kamene (quartz) a keramiky (dekton) za příznivé ceny.


Laminované kuchyňské desky Mnoho dekorů imitujících dřevo, kámen, beton. Vysoce hodnotné trojvrstvé třískové desky , potažené laminátem, výška mm. Vysoká odolnost povrchu pracovní desky proti poškrábání a proti otěru.


Boční řezné hrany jsou z výrobního závodu potažené dekoračními hranami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky