středa 25. ledna 2017

Apartmány u zdendy

K dispozici jsou dva apartmány umístěny v prvním patře velkého domu. V každém apartmánu je samostatné sociální zařízení (WC a sprchový kout), kuchyňka s ledničkou, sporákem, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí a základním nádobím. Apartmán je umístěn na jižní. Každý apartmán má svou vlastní uzamykatelnou kolárnu. K domu patří velká zahrada s pergolou, ohništěm, grilem, trampolínou, bazénkem i. Ložnice a pokoje: Oba apartmány jsou umístěny v prvním patře domu.


Jsou zde k dispozici čtyři lůžka. Sluneční apartmán je situován na jižní stranu. K slunečnímu apartmánu. Used Classes - apartmanyuzdendy.


Přímo u domu se nachází velká zahrada s venkovním ohništěm a grilem. Na zahradě je také dětské pískoviště a dostatek prostoru pro další vyžití. Po domluvě je možnost přivést si s sebou i Vašeho čtyřnohého miláčka.


Jedná se o rodný dům našeho významného kulturního historika Čeňka Zíbrta. Objekt je vhodný pro cyklisty, rodiny s dětmi. Infocentrum Slavonice (odkaz na titulní stránku) Slavonice - Oficiální web města.


V dosahu je restaurace, přírodní koupaliště, les k procházkám i houbaření, lanové centrum, zorbing a mnoho dalších aktivit a zajímavostí. Penzion Poutník Novosedly nad Nežárkou. Chalupa u rybníka Pleše. Dva apartmány umístěné v 1. Nabízíme ubytování v apartmánech.


The property has garden views. The apartment comes with separate bedrooms, bathroom, a fully equipped kitchen with a dining area and microwave, and a living room with a flat-screen TV. Guests at the apartment are welcome to enjoy hiking and cycling nearby, or make the most of the garden. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Odborná konference cestovního ruchu Travelcon bude vysílána on-line a zdarma. Ubytování U Berušky - Slavonice. Nabídka ubytování je ve Slavonicích široká a každý si určitě vybere podle svých nároků a požadavků. Parkování je přímo u apartmánů na zahradě.


Všechna práva vyhrazena. Landštejnské legendy 1. Soukromý vinný sklep pro rozjímání nad vínem. Určitě si vyberete z naší nabídky služe.


Dobrý den Tomáši, zdravím za spolek Slavonická renesanční společnost, který provozuje tento web. Informace, které potřebujete, bohužel nemáme, ale určitě Vám je sdělí na Městském úřadě ve Slavonicích - na stavebním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky