pondělí 30. ledna 2017

Kotel dakon prodam

Vybírejte z 6inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Mám tu lehce poškozené kotle, jedna velikost je 12kW-16kW a dále velikost 20kW-24kW-25kW- 32kW-kde většina dílů je shodných dvířka, vrchní litinová deska, regulace, rošty, klapka zatápěcí, komínová aj. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodam kotel na tuha paliva zn. Plynový kotel Baxi Nuvola Comfort 140Fi.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Kola zajišťují snadnou manipulaci s kotlem i když je maximálně naplněn. Přenos tepla je zprostředkováván skrze duplikátor naplněný glycerínovým olejem. Projděte si inzeráty prodam kotel dakon na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Retorta na pelety USB-. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. V provozu pouze sezony.


Délka kabelu cca metrů Akční rádius cca metrů Objem nádrže litru = cca minut Pracovní doba Přibl. Zde se nacházíte Kotle na tuhá paliva - rošty a klapky. Kotel je v perfektním stavu. Prosím poraďte, kdo máte rodinný domek a topíte kotlem na tuhá paliva. DAKON DOR 4F kotel na tuhá.


Porovnání cen prodam kotel na tuha paliva dakon levne, srovnání cen prodam kotel na tuha paliva dakon levne na portálu HLEDEJCENY. Minimální výkon kW Třída kotle Spotřeba paliva při jmen. Doba hoření jedné náplně násypné šachty hod Výška A. Používaný jednu sezónu včetně připojovacích armatur. Odhořívací způsob spalování paliva umožňuje dosáhnout nízkých hodnot emisí, vysoké účinnosti spalování a jednoduché regulace výkonu. Náhradní díly na kotel Dakon (BEA BT 2 DUA B, BT 28), možné použít i na jiné modifikace.


Wilo, hořák, expanzní nádoba, ventilátor, elektronika, řídicí jednotka a další. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Zplynovací kotel KP Pyro představuje ekologický způsob vytápění je určen pro spalování suchého. Je nutná menší oprava (mírně teče - lze zavařit).


Prodám šamoty do kotle Dakon DOR 116. Dosud zapojen v topném systému, 1 funkčnost bude zájemci předvedena před jeho demontáži. Cena včetně programovatelného pokojového.


Kotli, gorilniki in oprema - pestra ponudba novih in rabljenih gorilnikov, kotlov in opreme na bolha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky