pondělí 30. ledna 2017

Repasované zboží

To vše za bezkonkurenční ceny a se zárukou! Repasované počítače jsou značkové. Nejčastěji se objevují počítače od Dellu, HP, Lenova a Fujitsu Siemens.


Jsou zpravidla velmi spolehlivé a tiché. E-shop s největším výběrem repasované výpočetní techniky.

Počítače pochází z výkupu od velkých společností, kde je používají cca až roky a poté jsou zpětně vykoupeny. Naší technici počítače vyčistí, přeinstalují a připraví k dalšímu užívání. Zboží po servisním zásahu, může mít drobné oděrky. Závady a nedostatky byly odstraněny a zboží je funkční.


Záruka nejčastěji měsíců anebo tvz. Startovací záruka týdny. Rychlé procesory, kvalitní rychlé grafické karty a dostatek paměti i datového prostoru s možností úpravy konfigurace na přání.


Výsledný produkt, tzv repas pc, ale netvoří jen samotná značka (výrobce), ale i jeho aktuální stav.

V první řadě je potřeba zjistit, jak dlouhá záruka je prodejcem repasované výpočetní techniky poskytována, jak je řešena reklamace a hlavně jak se prodejce staví k řešení pozáručních oprav. Před prodejem jsou repasované notebooky jsou vyčištěny, otestovány diagnostickými programy, kompletně zkontrolovány, reinstalovány do českého jazyka a zabaleny do nové krabice. Prodáváme je s roční zárukou, která je krytá i od našeho dodavatele.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Není tedy třeba se obávat nefunkčnosti, či nejasného původu. Obvykle se na ně poskytuje roční, někdo dvouletá záruka. Slovo repasované odpovídá anglickému termínu refurbished. Nabízené repasované tiskárny ocení všichni, kdo si tyto modely koupili jako nové a vlastní pro ně větší množství tonerů.


Některé použité tiskárny už v běžné distribuci nenajdete, a pokud se chcete chovat ekonomicky a využívat původní tonery, je nákup repasované levné tiskárny jedinou možností. Kvalitní repasované notebooky světových značek se zárukou měsíců a technickou podporou po dobu záruky zdarma. Výkonné notebooky za zlomek ceny nového zboží pro každodenní použití i pro náročné aplikace nebo hry. Zboží nabízené prodávajícím je použitá výpočetní technika ( repasované stolní počítače, notebooky, tiskárny, serverové produkty, monitory, mobilní zařízení a příslušenství), ev. Jedná se o originální repasované výkonné notebooky přímo od výrobce se standardní jednoletou zárukou, kterou můžete rozšířit až na roky.


U tohoto typu zboží se mohou vyskytovat drobné povrchové vady, které odpovídají pravidelnému používání. Nabízíme použité a následně opravené, prověřené ( repasované ) pomůcky za významně nižší ceny než pořízení nových zdravotních pomůcek. Velké množství repasovaných pomůcek máme trvale skladem.

Máme dlouholeté zkušenosti s dodáváním repasovaných polohovacích lůžek, které Vám naši proškolení pracovníci. MOTOmed Viva pro dolní končetiny - REPAS. Nejvíce kupovaný motorem poháněný a softwarově ovládaný léčebný pohybový přístroj pro osoby trpícími ochrnutím, křečemi a tělesnou slabostí. S ohledem na vyhlášení karantény, s účinností od 16. Ledenicich pro nákupy zboží až do odvolání.


Máme však otevřeno pro výdej a příjem servisních zakázek a osobní odběry zboží. Provoz eshopu a rozvoz zásilek není nijak ovlivněn a bude fungovat stejně jako dosud.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky