čtvrtek 26. ledna 2017

Automyčka kladno

Péče o Váš vůz v podobě široké nabídky kvalitních služeb. Jádro automyčky tvoří čtevřice základních mycích programů doplněná o špičkovou péči kosmetikou Meguiars, renovaci laku, obnova zašlých světlometů, tepování interiéru a čištění kůže. Nabízíme ruční mytí a čištění aut, karavanů a nákladních vozidel. Dále provádíme renovaci laku, čištění koberců, úklidovou službu, tepování sedaček a postelí.


Jednou z nich je systém reverzní osmózy. Ten umožňuje získat vodu očištěnou od všech chemických sloučenin rozpustných ve vodě. Demineralizovaná voda je tak čistá, že po vyschnutí nezanechává na laku žádné stopy. Součástí systému je také elektronicky. Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět.


To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Otevřeli ji v červnu loňského roku a na konci prázdnin už většina řidičů o ní mluvila jen v superlativech. Její skvělá pověst se jí drží stále. Bezkontaktní automyčka Purito od vysoké kvality i šetrného mytí karosérií totiž neustupuje. Potvrdil nám to i jeden z provozovatelů Pavel Huml.


Ruční mytí a čištění automobilů s autokosmetikou Sonax. NC Eden, BB Centrum Brumlovka, OC Stromovka, Centrum Vinice. Dopřejte svému autu jenom to nejlepší, od přemytí přes voskování až k závěrečnému oplachu. Každým den pilujeme a učíme se nové technologické postupy k dokonalému mytí a čištění vašich automobilů. Automyčky v Kladně a okolí.


Nespočetně hodin věnujeme našemu. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Mycí centrum - automyčka.


V našem moderním mycím centru dokážeme umýt téměř jakékoliv vozidlo. Disponujeme automatickými automyčkami pro osobní i nákladní auta a ruční samoobslužnou automyčkou. U nás zbavíte své auto všech nečistot a poskytnete ochranu jeho lako v podobě kvalitního vosku. Vytvořili jsme tolik programů, aby vyhověl každému. Programy lze různě kombinovat, vyberte si třeba diamantový program, který dokonale umyje, nebo stříbrný program, za který se vám auto odmění.


Provozujeme automyčku, samoobslužnou automyčku, ruční mytí aut, průmyslový vysavač a autovysavač. Environmentální management – ekologický provoz. Autoslužby Trojan Kladno se zabývá autoservisem a pneuservisem osobních i dodávkových vozidel všech značek.


Kromě servisu vozidel nabízíme odtah vozidel včetně přepravy osob a kompletní vyřízení havarijní události. Kladno is the largest city in the region and has a population together with its adjacent suburban areas of more than 110(nearly 70in Kladno proper). The city is part of the Prague metropolitan area, which has a population over 600(making it the most populous in the Czech Republic). Praha carwash Praha samoobslužná automyčka Praha carwash Kladno Sexy automyčka luxusní automyčka.


Miluše Ulmov á ( Kladno - Kročehlavy) 10km. Nabízíme služby v oblasti ručního mytí automobilů a jejich interiérů. Prodej pohonných hmot Diesel, Natural a LPG, automobilových maziv, motorových olejů a přípravků na okna i kávy, nealkoholických nápojů a občerstvení.


Naším cílem je, aby každý zákazník našel vše, co potřebuje pro své železo — auto, motorku, skútr, karavan a případně jízdní kolo nebo přívěsný vozík. A jsou zákazníci, jenž si u nás pravidelně myjí své vodní skútry či lodě na přívěsném vozíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky