čtvrtek 19. ledna 2017

Kynuté ovocné knedlíky na páře

Pokličku nezvedáme, aby knedlíky neklesly. Ihned po uvaření knedlíky propícháme vidličkou nebo špejlí, aby z nich unikla pára. Plněné kynuté borůvkové knedlíky na páře podáváme přelité rozpuštěným máslem a sypeme prosátým moučkovým cukrem, komu chutná, přidá nastrouhaný tvrdý tvaroh nebo opečenou strouhanku. Každý je chválí a ta hladká mouka ničemu nevadí, když se to dělá na páře.


Přikryjeme poklicí a knedlíky necháme zapařit.

Tématické fráze: kynute ovocne knedliky kynute knedliky kynuté ovocné knedlíky na paře kynuté jahodové knedlíky recept nejlepší kynuté ovocné knedlíky vařené v páře kynute ovocne knedliky recept recept na kynuté ovocné knedlíky kynuté ovocné knedlíky v pare ovocné kynuté knedliky v paře ovocné kynuté knedlíky. Recept na kynuté borůvkové knedlíky na páře krok za krokem 1) Příprava surovin. Vejce nedávám, pouze Solamyl. Naposledy jsem dělala švestkové, udělala jsem je velké, měla jsem 16ks, vařím ve vodě a fakt bomba!


Ovocné kynuté knedlíky bez vážení vaříme ve vroucí vodě pod pokličkou asi minut, ale záleží na velikosti knedlíků. Obrátíme je a vaříme odkryté ještě minuty. Po vyjmutí ovocné knedlíky propíchneme špejlí, aby z nich vyšla pára.

Tématické fráze: kynuté těsto na jahodové knedlíky švestkové knedlíky z kynutého těsta ovocné knedlíky z kynutého těsto výborné kynuté jahodové knedlíky jahodové knedlíky kluci v akci kynuté borůvkové knedlíky -recept kynuté borůvkové knedlíky -recept vařené v páře ovocné knedlíky z kynutého těsta na páře. Já je mám ale raději vařené v páře , klasicky na pařáčku. Knedlíky se mohou vařit ve vodě. Do kastrolu nalijeme trochu vody, vložíme do něj pařáček s plátýnkem, zakryjeme poklicí a počkáme, dokud voda nezačne vřít.


Křehké tvarohové těsto a uvnitř kousek ovoce. I za minut se dá připravit hlavní jídlo. Dokonce má to i výstižný název - líné tvarohové knedlíčky :D Celkem to dotyčnému, kdo to vymýšlel vyšlo :D Jídlo bylo hotové do minut. Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty. Připravené jahodové knedlíky vaříme nad parou - minut.


Uvařené jahodové knedlíky posypeme cukrem moučka smíchaným se skořicovým cukrem a polijeme rozpuštěným máslem. Jahodové knedlíky na páře podáváme teplé jako výborný sladký pokrm. Přidáte-li do těsta na knedlíky citronovou kůru, dopřejete si nevšední chuťový zážitek. Kynuté knedlíky vařené v páře.


Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty Fitweb. Droždí rozmícháme s cukrem, rozředíme malým množstvím vlažného mléka, přidáme trochu prosáté hrubé mouky a rozmícháme, až vznikne řídké těstíčko – kvásek, který necháme na teple vykynout.

Z tohoto těsta jsou kynuté knedlíky opravdu nejlepší. Dělali jsme je vícekrát a na páře jsou opravdu skvělé a to jsme ve vaření teprve začátečníci a máloco se nám takto povede. Vaříme je také na kusu čisté pleny připevněné gumičkou k velkému hrnci a přikryté dalším hrncem.


Tentokrát budou s broskvemi. U plněných zase oceníme, že i když z nich něco vyteče, nic se neděje. Jak tedy knedlíky v páře vařit? Dále potřebujeme hrnec a něco dovnitř, na čem budou knedlíky stát.


Tématické fráze: babiččiny recepty kynuté knedlíky blbouni kynuté knedlíky s povidly babiččiny ovocné kynuté knedlíky babiččiny kynuté knedlíky babiččiny kynuté ovocné knedlíky kynute blbouny babiččiny recepty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky