úterý 17. ledna 2017

Daruji postel

Daruji postel

Daruji nábytek za odvoz zdarma. Potřebujete se zdarma zbavit starého nábytku? Hledáte nábytek zdarma za odvoz? Ikea, rozměry d2x šx v(sedu) x v(čela).


Pod každou postel jsou tři zasouvací úložné šuplíky na kolečkách, rozměry dx š6x v20. Menší nálepky po stranách -viz foto. Je to klasika, která už má leccos odžito, ale pořád se na ní dobře sedí, a funguje jak má (zvedák a záklon) a může sloužit dál. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Prodám Bazoš daruji za odvoz bazoš, bazar, aukro, inzerce. K vyzvednutí po domluvě ve všední den na Florenci v Praze.


Skříně, skříňky, pohovky a křesla, postel. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. K tomu mohu přidat o stejném rozměru slabé chrániče. Foto bohužel nemám, protože je už rozložená. Bohužel nemám foto - je složená v kumbálku (ale našla jsem podobnou - viz foto), jedná se o starší dřevěnou postel a místo jedné velké matrace jsou tři malé.


Lokalita cca minut od centra Ostravy. Barva champagne a bila takze vhodne pro chlapce. Duvod prodeje stehovani. Specha, prodám, na prodej. Ložnicový nábytek na prodej, bazarové ložnice, bazar, inzerce, inzeráty.


Daruji postel

Najlepsie vsetko spolu. Jedina chyba je odlepena folia na celnej doske. Rozmer postele 160x200cm. Je to drevotrieska da sa namorit alebo natriet. Jediny problém je, že jsem trochu zpevnil rám postele a proto se musí převézt v celku.


Dobrý den, pane a paní, jsem tu, protože jste tu umístili inzerát. Pravá strana má polámané rošty a matrace se tak propadá, levá strana je v pořádku. Postel má úložné prostory. Mozna regulace vysky u polstare.


Daruji postel

Možno odebrat koberce, manželské postele aj. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Sekce Ostatní nábytek - Nábytek bazar - řádková inzerce nábytku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky