úterý 17. ledna 2017

Oprava praček lg

In order to get the best possible experience from our website, please follow below instructions. Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě.


Ač sídlem Praha 1 pracuji po celé Praze bez navýšení ceny pro Vás. Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Opravy praček - Lumír Stříž. Vaši automatickou pračku opravujeme vždy za Vaší přítomnosti u Vás na místě.


Jsme autorizovaný prodejce značek LG a Beko. Poskytujeme záruční servis LG bílé techniky a pozáruční servis Beko a dalších značek. Není nic jednodušího než zavolat nám! Provozujeme také: OPRAVY PRAČEK BEROUN.


Jste z Mladé Boleslavi a blízkého okolí a hledáte servis, který nabízí kvalitní služby za rozumné ceny? Našim klientům nabízíme prvotřídní servis praček a individuální přístup ke každé zakázce. Pračky opravujeme v Praze už let.


Stejně tak poskytuji pozáruční servis praček a sušiček či poradenství. Ochotně poradím, jak pečovat o pračku, aby. Odborné opravy praček a myček Uherské Hradiště.


Díky našim dlouholetým zkušenostem, kdy nám pod rukami prošly desítky poškozených praček a myček, Vám dokážeme diagnostikovat a odborně posoudit problém Vašeho spotřebiče a následně vypracovat kalkulaci jeho opravy. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost, kdy se pračka musí zkoušet v pracím cyklu.


Zákazník je dopředu vždy seznámen s předběžnou cenou opravy a až poté je oprava provedena. Servis provádíme ve většině případů přímo u zákazníka. Nabízíme kompletní pozáruční servis praček. Již 25let zajištuji opravy automatických praček , myček nádobí a sušiček prádla v Brně a okolí. Diagnostikujeme moderní technologií a pomůžeme s odvozem neopravitelných spotřebičů.


Zadání pračka LG je velmi hlučná v počátku pracího procesu,zřejmě při ohřevu? Nyklová,Kladno === Nabídka Dobrý den, mohu k Vám přijet a udělat diagnostiku závady, pravděpodobně se jedná o vadné čerpadlo sprchování. V případě zájmu mi prosím. Dbáme zejména na pečlivost a osobní přístup ke každému zákazníkovi.


Díky LG pračkám, které se mohou pochlubit nejmodernějšími technologiemi jako je Motion Direct Drive pohon, vyperete rychle a čistě. Porouchala se vám pračka, myčka či sušička? Vyberte si, která pračka vám bude nejvíce vyhovovat. Při servisu pračky, myčky, sušičky - se cena běžných oprav např.


Cena zahrnuje dopravu a první započatou. Zavolejte, v rámci Libereckého kraje za Vámi rádi přijedeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky