pondělí 8. května 2017

Naražeč plochý

Naražeč plochý

Naražeč plochý Micromatic. Nejpouživanější naražeč je bajonet, např. Gambrinus, Plzeňský Prazdroj a Budvar, dále pak naražeč plochý pro Staropramen, Holba, a. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. Skladem - prodejna Brno, ihned k odběru. Kvalitní naražeč českého výrobce pro domácí použití.


Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Nejprodávanější narážeč PLOCHÝ (také označovaný jako A-type nebo FLACH) pro naražení KEG sudu. Chlazení na pivo s vestavěným vzduchovým kompresorem je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Nejčastěji se setkáte s typem Bajonet (Korb) a s typem Žehlička (Flach), který je někde označován jako „ plochý “. Méně rozšířený je pak narážeč typu Kombi.


Naražeč plochý

Narážeče jsou v zásadě trojího druhu. Ani jeden z narážečů nemůže zastoupit jiný! Důležité je tedy předem zjistit, které sudy ten či. Připojí sud KEG k výčepnímu zařízení.


V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Plánujete oslavu a nevíte jaký správný naražeč na sud? Sestavili jsme pro vás jednoduchý přehled!


Naražeč plochý

Neváhejte a vyberte si správný naražeč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kapitán, Admirál, Děčíns.


Výčepní zařízení) Hodnocení produktu: (recenzí). Při sanitaci nezapomeňte na výčepní kohout a naražeč. Je potřeba je rozbrat, namočit do sanitačního roztoku a důkladně vyčistit a odstranit všechny usazeniny. Profesionální naražeč od firmy Micro Matic typu plochý (např. Svijany, Starobrno, Krakonoš, Staropramen a další).


Naražeč plochý

LINDR nabízí jednoduchý a velmi oblíbený naražeč. Je plochý a naráží se ke KEG sudu. Vhodný pro domácí použití. Zbývá už jen vybrat nejlepší internetový obchod a zakoupit zboží. Použití pro pivovary:Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg,.


Společnosti Sinop je známá svým vynikajícím příslušenstvím, které se týká hlavně piva. Kromě výčepních zařízení, hadic, spojek, kompresorů a ventilů, vám také společnost nabízí profesionální naražeče, bez kterých si pivo nenačepujete. Výstup vzduchového kompresoru zakončený rychlospojkou mm 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky