pátek 5. května 2017

Sada hrnců s keramickým povrchem

Nádobí s mramorovým, nepřilnavým a nepoškrábatelným povrchem je velice praktické, při jejich užití nemusíte použít ani kapku tuku, tudíž připravíte efektivně a rychle zdravé a dobré jídlo. Některé modely hrnců a pánví jsou vhodné také do. Povrch je velmi snadno omyvatelný, protože je nepřilnavý.


Sada je vyrobena ze slitiny hliníku a povrch je krytý mramorovým povrchem , který má vlastnosti. Hrnce s keramickým povrchem ,. Stačí si jen vybrat velikost sady a styl, který vám sedne.

Při nákupu kuchyňského vybavení se vyplatí investovat do praktických sa které obsahují všechno, co budete při vaření potřebovat. Pro hrnce to platí dvojnásob. Prohlédněte si sady hrnců s mramorovým nebo keramickým povrchem.


A nezapomeňte, že do kuchyně patří i tlakové hrnce! Sada nádobí v krásné krémové barvě obsahuje hrnce, pánve a rendlík se skleněnými poklicemi. Nádobí značky Toro s keramických povrchem je určeno na všechny druhy sporáků včetně indukční. Sada kuchyňských hrnců z vysoce odolného hliníku s nepřilnavým povrchem pro každodenní použití.


Kameninový vzhled dodá vaší kuchyni šmrnc. A není ono mít každý kousek jiný.

V naší nabídce najdete na výběr z několika druhů levných sad hrnců na vaření – nerezových, smaltovaných nebo s keramickým povrchem. Nepřilnavost keramického povrchu oceníte nejen u hrnců , kastrolů nebo rendlíků, ale možná ještě více Vás potěší u keramických pánví. V našem sortimentu najdete rozsáhlou nabídku oblíbených pánví s keramickým povrchem , kterými můžete vhodně doplnit svou sadu keramického nádobí. Vybrali jsme pro Vás Sady hrnců.


Sada 11ti dílů nádobí od značky Tefal s novým nepřilnavým vnitřním povrchem Titanium Excellence a výjimečně silným dnem pro perfektní rozvod tepla, vhodné pro všechny druhy ohřevu. Mulex Happiness sada nádobí s keramickým povrchem specielně do myčky a trouby. Nádobí má eloxovanou celou vnější stranu včetně dna, díky tomu v myčce nemění barvu a vydrží i. Všestranná sada hrnců pro každodenní použití, s níž objevíte nový rozměr vaření - radost, komfort, nové chutě. Detail produktu Do obchodu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hliníkové hrnce s odolným nepřilnavým keramickým povrchem , přesvědčivý výkon v kuchyni, úsporné vaření, vysoká životnost a minimální údržba. Nádobí Aston Gold premium se vyznačuje luxusním zlatým designem a přináší s sebou několik vylepšení.


Korpus nádobí je vyroben z masivního hliníku a vnitřní povrch je opatřen špičkovým nepřilnavým povrchem. Sada nádobí s keramickým povrchem se hodí pro všechny typy vařičů včetně indukce, nelze ji však používat v troubě. Nádobí Nádobí je vyrobeno z jednoho kusu tlakově litého hliníku a opatřeno praktickým keramickým povrchem.


Silit sada hrnců a rendlíku Nature Green, ks.

Tento jedinečný materiál s neporézním keramickým povrchem je velmi trvanlivý, tvrdý a odolný proti poškrábání. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Indukční, Mytí v myčce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky