středa 22. března 2017

Ubytování dolní morava vista

Ubytování dolní morava vista

Nejlepší rodinná dovolená s dětmi na horách. Poznejte nejlepší rodinný hotel v České republice. Prožijte u nás zaslouženou rodinnou dovolenou. Lyžařská výuka s angličtinou.


Od nočního dobrodružsví v. Dolní Morava žije v každé sezoně. Vaše spokojenost je i naše spokojenost. Od ranní rozcvičky s Mamutíkem po klidné podřimování při. Hosté mohou využívat bezplatný vstup do wellness centra se saunou, bazénem, vířivkou, Kneippovým okruhem a parní lázní. Rezervujte si svou zaslouženou dovolenou.


Nejatraktivnější rodinný hotel na horách. Wellness hotelu Vista , v penzionu nebo na horské chatě. Máme pokoje vhodné pro páry i rodinné apartmány. Užijte si bezstarostnou dovolenou na horách.


Our family have come to stay at your hotel for the fourth time and we were very satisfied as always before. We were treated like VIPʼs and we are looking forward to our next stay. Podívejte se na hodnocení od hostů a zarezervujte si ideální ubytování pro svůj pobyt. Kvalitní ubytování v apartmánech v klidné části obce, v bezprostřední blízkosti lyžařského areálu Větrný Vrch, pod Králickým Sněžníkem.


Pro rezervaci ubytování používejte náš on-line formulář na stránce CENÍK A REZERVACE. Rezervace ubytování probíhají bez prostředníka a bez provize. Pro zobrazení přesné ceny zadejte termín Vašeho příjezdu a odjezdu! Ideální poloha přímo v areálu Větrný vrch dělá z penzionu dokonalé místo k zimním i letním pobytům.


Na rozmezí Jeseníků a Orlických hor se nachází v zimě ráj lyžařů, v létě oblíbené místo pro horskou turistiku, cyklistiku a na své si přijdou i fanoušci golfu, koloběžek. Penzion Edita se nachází v klidné části obce s oploceným pozemkem a parkovaní v něm, kdo jednou přijel rád se vrací, je to po celkové rekonstrukci, velký obývací pokoj s jídelnou, kompletně vybavenou kuchyní,myčka nádobí, x koupelna, x wc, v suterénu finská sauna, úschovna lyží, kulečník, stolní fotbal, šipky. Inspirujte se v našem katalogu firemních programů nebo navrhněte svůj vlastní, který s vámi rádi vyšperkujeme do posledního detailu.


Ubytování vybírejte z nabídky celkem penzionů. Součástí hotelu je wellness a saunový svět, který nabízí rodinné saunování, wellness procedury, sanouvé rituály. Hotel nabízí skvělé zázemí pro dovolenou s dětmi včetně. K dispozici jsou také animační programy pro děti a nudit se nebudou ani teenagery.


Na své si přijdou i firmy. Hotel má celkem 1pokojů s balkonem a nádherným výhledem, k dispozici jsou pokoje typu rodinné apartmá, pokoje s možností přistýlky, prezidentský apartmán, executive pokoje a suite. Z důvodu opatření vlády z 10. Hotel Vista je čtyřhvězdičkový hotel obklopený horskou přírodou vytváří místo s pohodovou rodinnou atmosférou i špičkovými službami. Chalupa U jezu – Jezinka se pronajímá jako celek.


Standardní doba ubytování v letní i zimní sezóně je týden,pokud je volno nebo po domluvě můžete využít ubytování i na prodloužený víken pátek až neděle. Apartmán Viktorka se nachází v rodinném domku v prvním patře se samostatným vchodem a absolutním soukromím. Je ideálním místem pro odpočinek a pohodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky