středa 29. března 2017

Chorvatsko 2017

Spustit prezentaci Nahlásit album. Pokračujte v prohlížení. Vytvořte ze svých fotek. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů.


Oddychový pobyt v chorvatské Drašnici v červnu a září.

This video is unavailable. Prohlížet podobná alba. Invia garantuje nejnižší cenu na trhu včetně všech slev a akcí.


CHORVÁTSKU s kontaktmi priamo na majitelov a bez provízie cestovkám a to už rokov! Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Objevujte, hodnoťte a komentujte.


Chorvátsko dovolenka, lacné ubytovanie v Chorvátsku ponuka apartmánov kontakt priamo na majitela, izieb, vil a domov po celom pobreží Jadranu aj vo vnútrozemí.

Prenájom vily s bazénom alebo apartmán v Chorvátsku. Chorvátsko (chorv. Hrvatska), dlhý tvar Chorvátska republika, je juhoeurópsky a stredomorský štát na brehu Jadranského mora.


Chorvatsko dovolenka privátné ubytovanie, apartmány i domy. Kedysi patrilo monarchii Habsburgovcov, neskôr tvorilo súčasť Juhoslávie. Jsme součástí cestovní kanceláře TRAVEL FAMILY.


Vyberte si skvělou rodinnou dovolenou! Koncem prázdnin míříme na jih Vyrážíme na naše známé místo a to směrem k Novigradskému moři, které nás okouzlilo již po druhé Nádherné moře, procházky překrásným městečkem, projížďky člunem, lovení slávek a spoustu další zábavy. Hotel Marvie sa nachádza v Splite, km od Diokleciánovho paláca a 6metrov od najbližšej pláže. I will definitely come back next year with my family. Súhlas s použitím e-mail adresy.


Den a místo eventu: středa 16. Využijte nejlepší ceny zájezdů. Klidné letovisko je nedaleko (cca 7min. autem) od velkého turistického komplexu SOLARIS, kde naleznete bazény, bar v bazénu, tobogány, minigolf ve stylu piráti z Caribiku, starobylou Dálmánskou vesnici, spoustu občerstvení, vodní skůtry, jízdu na banánu a veškeré další jak. Lucinka, Zuzanka, Marťa, Vojta?


Zcela neplánovaná dovolená. Další produkty Lolinky prvni speedflying na.

Dušan a Klárka Hajkovi? Matyáš a Tadeáš Seidlovi? Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. Byli jsme s CK Valaška. Fotoknihy z vašich fotek.


Svoju dovolenku môžete stráviť na mnohých atraktívnych miestach na chorvátskom pobreží. Ponuky ubytovania priamo pri mori, v apartmánoch alebo domoch, kam sa pohodlne vojdete s celou rodinou. Uložit změny Zrušit Změny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky