úterý 21. března 2017

Šrouby unc

Šrouby unc

Palcové závity pro speciální spoje, renovace a rekonstrukce starších automobilů. UNC se oproti Whitwortovu závitu (BSW) liší vrcholovým úhlem st. Protože je však stoupání závitu u většiny rozměrů stejné, je možné šrouby UNC použít jako náhradu hrubého Whitwortova závitu (BSW). Rozdílné stoupání je u. Praktické šrouby se závitem UNC vybírejte u profesionálů na Akros. Mile Vás překvapí nejen šíře sortimentu, ale i jejich ceny a rychlost dodání!


Montážní šroub 4mm dlouhý, s průměrem 5mm a závitem UNC 32. Všechna tato slovní spojení pro nás nejsou jen prázdná slova. Různé palcové průměry imbusových šroubů. UNC , DIN 912UNC, pevnost 12.


Prodej po celých baleních i menších množstvích. Spojovací materiál zaručené kvality, dodání do hodin. Doručení následující den! Díky povrchové úpravě galvanický zinek je šroub chráněn před korozí (pokud je však spoj vystaven permanentně vlhkému prostředí, pak je vhodnější zvolit šroub z antikorozní oceli). Konfirmátové šrouby Essentra jsou vyrobeny z pozinkované oceli.


Mají hluboce prořezaný závit pro přesné a pevné spojení. Vážení zákazníci, v současné době chystáme nový eshop. Některé položky zde již nemusí být aktuální. Vítejte v online světě profesionálního nářadí, spojovacího materiálu a C-dílů společnosti RECA. My v RECA se již více než let zabýváme prodejem špičkových produktů firemním zákazníkům po celé České republice.


Vruty závitové) Hodnocení produktu:. Unifikovaný palcový závit hrubý UNC - rozměrové tabulky. UNIFIKOVANÝ PALCOVÝ ZÁVIT UNC 19. Metrické šrouby se šestihrannou hlavou jsou jedním z nejběžněji používaných typů šroubů, využívají se prakticky ve všech průmyslových odvětvích. Používají se buď ve spojení s maticí, popřípadě s podložkou nebo samostatně pro zašroubování do otvoru se závitem.


Šrouby unc

Výhody šroubů do betonu: Šrouby do betonu najdou uplatnění především díky krátkým vzdálenostem od krajů a jejich snadné demontáži. Krátké osové vzdálenosti, velké výtažné síly spolu s rychlou a snadnou montáží dělají ze šroubů do betonu jeden z nejpoužívanějších kotevních prvků. Zabýváme se malo a velko obchodem se spojovacím materiálem.


Hřebíky,hmoždinky,vruty,matice,podložky,sanitární upevnění, šrouby metrické. SPOLEČNOST SPECIALIZUJÍCÍ SE NA PRODEJ SPOJOVACÍHO MATERIÁLU ON LINE. Díky konstrukci uzavřené přímé drážky nehrozí sesmeknutí šroubováku při montáži a tím poškození okolní plochy. Vy tak při nakupování Šrouby ušetříte čas i peníze. A to ať už hledáte dárek nebo potřebujete zboží z kategorie Šrouby pro sebe, Chci.


Šrouby unc

Provedeme Vás všemi kroky. Kupujete-li Šrouby a matice pro konektory ve velkém nebo jen jednotlivý kus, budete mít možnost dodání do příštího dne. A chcete-li objednat Šrouby a matice pro konektory nebo Nářadí a příslušenství pro konektory ve velkém, kontaktujte nás online a projednáme naše flexibilní slevy. PLATBA u kuriéra za dobierku je možná aktuálne IBA platobnou kartou !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky