pondělí 20. března 2017

Jak připojit pračku k baterii

Zima je pro malé Fiátky dlouhá a jejich slaboučká baterie ztratí sílu raz dva. Snadno se tak stane, že jednou ráno auto nenatočíte. Ale klídek, je čas, takže to vyřešíme levnou.


MK koupelny, vany, baterie , dřezy, keramika, sprchové kouty, nábytek, ohřívače. Pokud to bude možné, můžete připojit k rohovému ventilu myčku.

Vodovodní baterie s vývodem na myčku skla. Trubičky vedoucí z baterie ke dnu dřezu, je možno nahradit. Trubky nedoporučujeme při montáži do vodovodní baterie dotahovat velkou silou, dochází pak k poškození těsnění. Doporučený utahovací moment je 3Nm.


Pro pračku není v koupelně připraven ani přívod vody ani odpad. Potřebuji, pokud je to možné, napojit přívod vody do pračky ze stávající vanové baterie. Pračka bude umístěna přímo vedle vany, cca 1m od baterie.

Odpad z pračky by byl vyveden přímo do vany. Je s nimi proto třeba zacházet s opatrností, a to jak při startování auta přes kabely, tak při práci s jeho ele. Jak odpojit autobaterii. Ventil s mezikusem k připojení pračky (myčky) za baterii (roháček, kohout) Kód skladu. V podstatě jak již bylo zmíněno jedná se o vsunutí mezikusu s ventilem na myčku do stávajícího napojení studené vody.


Uzavře se hlavní přívod vody, odšroubuje se pancéřová hadička vedoucí studenou vodu do baterie , namontuje se mezikus na to samotný ventil určený k připojení na baterii a na něj opet pančéřová hadička k baterii. Ač to vypadá jako maličkost, s přesným umístěním pračky si vyhrajte, vyplatí se to. Určitě jste už sami zažili, jak to vypadá, když podlaha zcela rovná není – pračka „poskakuje“.


Hlučné praní netěší nikoho, ani vaše sousedy, a díky zbytečným vibracím dochází k předčasnému opotřebování spotřebiče. Tipy: jak správně připojit myčku nádobí sami Samozřejmě můžete připojit myčku k sobě, aniž byste se uchýlili k pomoci profesionálů, a proto musíte nejprve vybrat místo pro to. V moderním nábytku jsou nástrahy pro myčku nádobí, pokud jste si poprvé koupili skříňku a pak zařízení, budete muset buď změnit strukturu, nebo vybrat myčku vhodné velikosti. Autobaterie uchovávají značné množství energie a jsou stavěné na okamžitou dodávku elektrického výboje.


DIY Brick Rocket Stove - Cooking Without Power - Duration: 24:08. Příslušenství pro instalaci pračky.

Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. TIP: K řadě moderních praček nabízí výrobce zdarma prodlouženou až 20letou záruku na motor. Přečtěte si návod a registrujte co nejdřív spotřebič na oficiálních stránkách výrobce. Potřebujete odbornou pomoc nebo radu, jak zapojit pračku , nebo jak vyřešit pračkový odpad?


Zapojení pračky doma není nic extra složitého. Chce to jen mít na paměti, co všechno je potřeba a postupovat pěkně popořádku: 1. Základem je umístění ve zcela rovné poloze. Pomocí vodováhy zkontrolujte, zda pračka stojí skutečně rovně a popř.


Proto mám oba ventily, na pračku i na myčku, nahoře, na dřezové baterii a vodu zastavuji, po odtstavení spotřebiče. Tlak vody na hadicích je různý a slyším velké rozdíly v karmě. Někdy i od sousedů slyším, jak to v trubkách bouchá, když pustí a zastaví vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky