úterý 21. března 2017

Měděná pasta na zbraně

Obsah náplně: 3ml Na objednávku jsme schopni zajistit i ostatní výrobky z produkce tohoto výrobce. Pak bych to chápal ,ale je fakt, že tímhle obdobím jako vážně můžu na tuhle krásnou, novou a drahou hračku použít obyčejný hadr ze starého trika, konkor, vazelínu,. Maže (a špiní) téměř cokoliv. Ale třeba na dveřní panty je to super.


Na zbrojířském kurzu Glock akademie Aegis bylo řečeno, že pasta je obyčejná, nic extra. Neuškodí, ale nemusí se nechávat.

Dále že jen pasta je lepší než jen olej, ale někde je olej lepší - drží vlastnosti při vyšších teplotách. No já sem tam dal pastu jenom na dno drážky závěru. Ale stejně jsou od toho zasviněné vodící drážky.


No dneska to vyzkouším na střelníci a uvidím jestli sem tam toho dal moc nebo málo. Každopádně chci pro géčko jen to nejlepší. Ještě bych ho chtěl zkusik nějak rozebrat,ale trochu se toho bojím.


Netvrdím, že jsi napsal že to tam musí být. Jen jsem trochu citoval ze zbrojířova manuálu.

Na CZ jsem to nikdy nezkoušel. Nebylo to potřeba a používám velmi kvalitní oleje. Někdy i sysntetiku na zbraně. Bohužel ale malá ampule stojí US ale hodně dlouho vydrží.


Typické použití takové pasty je jako montážní mazivo na šroubová spojení vystavená velmi vysokým teplotám - na výfukových potrubích motorů, přírubách turbodmychadel, apod. Já používám řadu let pastu CU8od Würthu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Odolává spolehlivě vysokým teplotám a koroziv. Díky svým vlastnostem poskytuje měděná pasta řadu možností v praktickém využití u kovových spojů. Měděná pasta KP 450g, Obsah balení 450g, WEICON.


Nicméně kvůli výskytu možných chemických reakcí by se neměla používat k ochraně částí brzdového systému. Tady se lépe hodí pasta keramická. Při výměně pneumatik nebo při opravě brzd či zavěšení je dobré důkladně vyčistit všechny plochy, kterými se. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Prostředek je pasta určená speciálně pro použití na dělící plochy a šroubové spoje, které jsou vystavené vysokým teplotám, vysokým tlakům a korozívním vlivům, např.

Vždy doporučuji vyzkoušet černidlo na vzorku. Velmi důležité je před použitím materiál očistit např. Postup černění vždy opakuji až krát. Na černění jedné dlouhé zbraně je potřeba 5-g přípravku.


Nakonec pro pěkný vzhled ještě používám olej. Pokud chcete černit např. Informace o tom, jak naše stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a webovou analytiku.


D ktery smerem cistite hlaven?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky