čtvrtek 9. března 2017

Marcipánové figurky postup

Poradíme vám, jak modelovat figurky z marcipánu. Toužíte po krásně ozdobeném dortu nebo cukrářském výrobku? Jste dostatečně kreativní?


Pak již nic nebrání tomu vytvořit si vlastní marcipánové figurky nebo jakékoliv ozdoby z marcipánu. K dispozici nemáme pouze jednotlivé figurky marcipánových zvířátek.

Sestavili jsme pro vás taktéž sady oblíbených marcipánových zvířátek, abyste si na. Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení. Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek. Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů.


Jednoduchá postavička z jakékoliv potahovací nebo modelovací hmoty. Zde použit White icing. Podrobné fotopostupy na torty, ozdoby, marcipánové postavičky, kvietky.


Zakázková výroba 3-prac.

Na eshopu Svět cukrářů prodáváme již hotové figurky z marcipánu na dorty. Marcipánová figurka medvídka s modrou dekou 200g Marcipá. Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby.


Používaním stránky vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Mandlovou hmotu vyválíme na tenký plát a vykrajujeme různé tvary. Možný je však také jiný postup. Vyválíme tenké, stejnoměrné válečky marcipánu a tvoříme z nich figurky , geometrické, květinové i jiné tvary, ale také písmena, která bílkem přilepíme na podkla ať už je to dort nebo něco jiného. Pracovní postup je velice jednoduchý - propracovanou hmotu vtlačíte do formy, necháte chvíli v mrazničce, poté vyklopíte a můžete zdobit.


Pokud se hmota příliš lepí, je vhodné vymazat formu kapičkou oleje. Silikonová forma na marcipán je prakticky nezničitelná, tedy máte jistotu, že Vám bude dlouho dobře sloužit. Figurky jsou díky modelaci z pravé marcipánové hmoty dlouho čerstvé, mají vynikající vlastnosti, a především mají skvělou chuť. Vyrábím marcipánové figurky na dort na zakázku.


OZNAz důvodu čerpání dlouhodobé dovolené budeme od 15. Pokud je použijete na ozdobení dortu, nedávejte je doprostřed. Trochu na straně budou vypadat přirozeněji, radí cukrářka Markéta Krajčovičová, jak umístit marcipánová zvířátka na dort.


Ale nejdříve je musíte vymodelovat.

Tyto figurky jsou vhodné na zdobení slavnostního dortu či jen tak pro radost, třeba jako dárek někomu blízkému. Nabízíme marcipánové figurky vyrobené z pravého mandlového marcipánu a barvené přírodními barvivy. Všechny figurky jsou hygienicky baleny v celofánovém sáčku. Ak chcete komentovať, prihláste sa al.


Fotopostupy na figurky Postupy na dorty, dekorace, postavičky, květy. Vykrojím podle formičky na 3D vajíčko korpusek a pomažu marmeládou. Vypracuji punčovinu a tu natlačím do formičky,pak převrátím na korpusek. Pak dotvaruju čumáček a tělíčko,obmažu krémem a dám zchladit. Obarvím si kousek potahovky tělovou barvou a potáhnu obličejovou část.


Ozdoby a figurky na dorty, Timidekor. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky