středa 22. března 2017

Elektrický nůž na mražené potraviny

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Univerzální samoostřící nůž pro krájení nejrůznějších druhů potravin. S bezpečnostním vypínačem.


Univerzálny samoostriaci nôž na krájanie najrôznejších druhov potravín. Súčasťou sú vyberateľné čepele z nehrdzavejúcej ocele - univerzálny nôž a nôž na zmrazené potraviny. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Veškeré informace o produktu. Přejete si elektrický nůž ? Pořiďte si ho právě teď.


Toto ergonomicky tvarované prémiové zařízení s bezpečnostním spínačem je obzvlášť lehké a bezpečné k použití - také pro malé ruce. Obdržíte: univerzální čepel na chleba, maso, zeleninu atd. Může provádět několik funkcí najednou. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např. Krájení usnadní pohybování nožem sem a tam.


Při práci dáváme pozor, abychom drželi nůž v dostatečné vzdálenosti od přívodní šňůry. Dále v balení dostanete tácek na nakrájené potraviny a na samotném těle zařízení je bezpečností vypínač, pro přípa že by došlo ke kontaktu a úrazu – zařízení se včas zastaví. Na spodní části jsou velké protiskluzové přísavky, které také pomáhají větší bezpečnosti. Je ideální na domácí používání. Proto používám ruční nůž se zoubky a jde to dobře.


Mražené maso se krásně přepiluje a zbytek se uloží do mrazáku nerozmrazený. Nůž je vyroben z robustního plastu ve stříbrnočerné povrchové úpravě. Hlavní předností elektrického nože je samozřejmě to, že svého uživatele zbaví námahy, kterou představuje krájení pevnějších potravin, zejména těch, které mají vypečenou kůrku, nebo kusů s velkým průměrem, na něž je běžný nůž doslova krátký a ukrojení v celé ploše již vyžaduje použití větší síly.


Hluboko zmražené potraviny , sýr s tvrdou slupkou, chléb, maso nic neodolá ostré oceli tohoto nože. Nůž na zmražené potraviny. Je připevněn na ergonomické držadlo, má jemný zoubkový okraj a špičku z vysoce kvalitní oceli.


Pohodlné a jednoduché rezanie mäsa,. Nůž z nerezavějící oceli s jemnými zuby pro běžné použití, nůž z nerezavějící oceli s hrubými zuby pro mražené potraviny. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Kompaktní celokovový elektrický kráječ Ritter Sinus ve stříbrném provedení. Ať už chcete krájet tlusté krajíce chleba nebo tenké plátky šunky, s libovolnou šířkou řezu 1-mm lze krájet cokoliv na tu správnou tloušťku. Nakrájené potraviny padají přímo na. Součástí kráječe je nůž s průměrem cm.


ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje) Tradiční německou značku Fr. Elektrický nůž Tefal za akční ceny #128176;. Kuchyňské nože) Hodnocení produktu:.


Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Mäso na prípravu lahodného občerstvenia alebo chutného kebab taniera musí byť nakrájané na šťavnaté kúsky bez ohľadu na to, či na ražni práve grilujete kuracie, teľ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky