pátek 17. března 2017

Kde se vyrábí beko

Beko se považuje za low-end značku, Grundig je brán jako high-end. Pivo Argus, chladničky Beko nebo pneumatiky Riken jsou obvykle jen jedny ze značek nadnárodních výrobců. Ti mívají současně několik značek, aby mohli uspokojit náročnou klientelu, zákazníky citlivé na cenu nebo ty hledající kompromis mezi. Připravili jsme pro vás přehle kdo a kde vyrábí produkty nejznámějších značek.


Vzhledem k tomu, že je Beko globálním producentem, má své výrobní kapacity rozmístěné po celém světě. Výroba praček a sušiček ovšem probíhá v istanbulském sídle podniku. Zapomenout nesmíme ani na fakt, že Beko není jediným označením produktů pocházejících z její stáje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stačí si vybrat jednu z vůní kapslí Beko , vložit ji do sušičky, a pak už můžete jen relaxovat v ráji hebkého a voňavého povlečení jako nebeský obláček. Zjistit více o: FreshCaps Pro jasný přehled a kontroluAbyste měli přehle co se děje, jsou sušičky Beko vybavené LCD displejem. Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.


Kde se vyrábí beko

Později se však vrhla do vývoje praček a ledniček, nyní vyrábí také další kuchyňské spotřebiče včetně myček nádobí. Značka Gorenje si své jméno vybudovala hlavně svými proslulými kuchyňskými sestavami, které si sama navrhne, vyrobí a dovybaví vlastními spotřebiči. Značku Goddess si nechává vyrábět HP Tronic (česká obchodní firma vlastnící třeba i ETU) a to tam kde to zrovna asi vyjde levněji (takže Turecko, Asie a jinde). JE to v podstatě běžný noname jako mnoho jiných značek prodávaných v ČR. Výroba skla je proces, při kterém se z výchozích surovin (tavením křemičitého písku) získává materiál pro výrobu skleněných předmětů.


Vznikají tak dva hlavní druhy skla, a sice ploché sklo, které se většinou vyrábí technologií floating neboli kontinuálním litím na povrch roztaveného cínu, a duté či obalové sklo, které se vyrábí foukáním do forem. Kde jinde se můžete pochlubit podobným úspěchem? Na většině exportních trhů používáme název Beko , a to kvůli snadné výslovnosti.


Kde se vyrábí beko

Největšího úspěchu jsme dosáhli v Británii, kde držíme prvenství v chladicí a druhé místo ve varné technice. Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku. Proto se vestavná myčka vyrábí bez bočních stěn, horní desky a dekorační desky předních dvířek. Kryt dvířek, musíte sami nahradit deskou správných rozměrů, která je ve stejném designu a dekoru jako celá kuchyň.


Lépe tak zapadne a schová se v kuchyňské lince. V estavěné myčky se vyrábí ve dvou variantách. V Bulharsku se růžový olej vyrábí v proslulém Údolí růží u města Kazanlak, které se nachází mezi Sofií a Burgasem asi 2kilometrů východně od Sofie. Zde se vyrábí tento olej ve velkém měřítku, jeho produkce zde dosahuje zhruba dvě tuny ročně. Kdo a kde vyrábí Beko ? Společnost Beko byla v průběhu své existence na trhu velmi aktivní a podařilo se jí získat celou řadu značek.


V našich obchodech hraje kromě mateřského označení prim zejména německá značka Grundig. Určitě jste už všichni sekaly trávu sekačkou ať už normální a nebo zahradním traktůrkem, ale sedět na zahradním traktůrku ve 1kilometrové rychlost si asi umí představit. V tento okamžik vstupujeme do hry my!


Již po tři desetiletí vyrábí společnost BEKO TECHNOLOGIES výkonnou a po celém světě vyzkoušenou techniku stlačeného vzduchu a stlačených plynů. Pro produkty, systémy a řešení, která zajistí požadovanou kvalitu ve výrobních procesech našich zákazníků a která je zefektivní. CENY – co se týče ceny, stojí si lednice Beko velmi dobře a patří k levnější střední třídě.


Kde se vyrábí beko

ANTIBAKTERIÁLNÍ OCHRANA – snad reakce na v Turecku všudypřítomné bakterie a mikroby – technologie, která brání přístupu mikrobů do lednice za pomoci speciálního těsnění. Bezlepkový chléb, na kterém si pochutnáte. Je upečený v nové pobočce pekárny Country Life, kde se vyrábí výhradně bezlepkové pečivo. Kromě lepku chléb neobsahuje ani laktózu, vejce, umělá aromata neb. Z návodu není jasné, jak se nastaví výroba ledu a zda led vypadne do sklenice a ten šuplík vlevo nahoře v mrazáku je jen pro ukládání zásoby nebo se led vyrábí tak, že jen do toho šuplíku.


Překvapením ale může být, že kanadská společnost RIM vyrábí část komunikátorů Blackberry v Maďarsku. V dnešním světě, kde se mobilní telefony vyrábějí v bezpočtu zemí, je možná nasnadě otázka, zda vůbec na původu mobilního telefonu záleží. Jednoduchá odpověď zní: nikoli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky