úterý 28. března 2017

Oválné teflonové ubrusy

Jejich údržba je velice snadná a rychlá. K očištění postačí vlhký hadřík. Po rozkliknutí vámi vybraného produktu si můžete vybrat rozměry, mezi nimiž najdete mimo jiné i teflonové ubrusy kulaté a oválné.


Díky teflonové úpravě se do ubrusu nevsakují tekutiny a jsou lehce omyvatelné. V naší kolekci najdete ubrusy jednobarevné či. Oválné ubrusy jsou velmi oblíbené, avšak velmi těžce sehnatelné.

Dělíme ubrusy na bavlněné, dekorační a teflonové oválné ubrusy. Při volbě rozměru si můžete vybrat od malých prostírek, přes dekorativní šály, naprony až po oválné či kruhové jednobarevné teflonové ubrusy. Pokud však v nabídce není vámi požadovaný. Proto jsme pro Vás připravili jedinečnou nabídku vánočních ubrusů a to na hranaté, kulaté nebo na oválné stoly. Nabízíme ubrusy s tradičními symboly vánoc jako jsou vločky, hvězdičky, stromečky, sobi nebo zasněžené chaloupky, ale také luxusní vánoční ubrusy se stříbrnými nebo zlatými třpytkami.


S teflonovými ubrusy žádný problém. Díky tomu se tekutiny do látky nevsakují a zůstanou na povrchu. Stačí je pak setřít ubrouskem nebo utěrkou.


Je už jen na vás jestli zvolíte jednobarevné ubrusy nebo ubrusy se vzorem.

V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Ubrusy se používaly odjakživa. Proto se rozlitá tekutina shromáždí ve formě kapek, které lze snadno odstranit suchým hadrem, nezanechává skvrny. Jsou praktické na údržbu.


Svědčí o tom praní při nízké teplotě, rychlost sušení a snadné žehlení. Oválne teflónové obrusy Teflónové obrusy na oválne stoly sú veľmi praktickou variantou do každej domácnosti. Vďaka teflónovej úprave sa do obrusu nevsakujú tekutiny a sú ľahko umývateľné.


OBRUSY - Miroslav Kurečko Ponúkame Vám široký sortiment obrusov (PVC, teflónové, vyšívané, jednofarebné, vzorované, detské motívy), protišmykových podložiek, podložiek pod taniere, stielok do topánok, papuče pre hostí a ďalší praktický a zaujímavý tovar, ktorý si môžete pozrieť v ponuke. Látkové ubrusy jsou z příjemného materiálu, působí elegantně a luxusně. Teflonový ubrus odolný skvrnám. Pro případ rozlití pití a znečištění jsou látky opatřeny teflonovou úpravou, která je snadno omyvatelná a nepohlcuje vodu.


Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. Kulaté ubrusy Hledáte k Vašemu kulatému stolu nový ubrus? Nabízíme jak jednobarevné bavlněné kulaté ubrusy , tak také dekorační se vzorem či s teflonovou vrstvou.


Díky tomuto vodoodpudivému efektu jsou ubrusy delší dobu čisté bez skvrn. Vylitá tekutina zůstává na povrchu ve formě kapek a ty lze jednoduše setřít ubrouskem, či utěrkou. Vyrobeno v našich šicích dílnách v České republice – Škodák bytový textil.


Vybere si tak opravdu každý každý. V e-shopu nabízíme krásné a kvalitní ubrusy velmi levně.

Ze široké palety zboží si vyberete ubrus na svatbu, oslavu narozenin, výročí, na jídelní či pracovní stůl. Velmi oblíbené jsou ubrusy z PVC, plastové, igelitové nebo teflonové ubrusy. Všechny tyto ubrusy jsou vyrobeny ze 1 PES, proto je jejich údržba jednoduchá a snadná.


Prostřený stůl je zkrátka symbolem útulného domova. A jestli chcete vytvořit ve své místnosti pocit pohody a harmonie, tak proč k tomu nevyužít naše teflonové ubrusy s. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů. Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky