pátek 3. března 2017

Pásová pila na ytong

Ytong ponúka zapožičanie píly na rezanie tvárnic na vašej stavbe. Ušetrí vám nielen čas, ale aj energiu. S dopravením píly na miesto si nemusíte robiť starosti, všetko bude zariadené. Páaová pila CCE 3je určená pro řez moderních stavebních materiálů typu YTONG , POROTON atd.


Jde o malý kompaktní model určený i pro transport ve výtahu s šířkou dveří od 65cm. Značkové stavební nářádí Ytong.

Nabízíme nářadí od klasických typů až po speciální, vhodná na práci s pórobetonem. Velkou výhodou této pily je její univerzálnost. Dá se použít jako stacionární nástroj, kdy je připevněna k podstavě nebo se.


Nenahraditeľné na miešanie malty pre presné tvárnice Ytong. Môže byť upnuté do všetkých obvyklých vŕtačiek. KÚPTE NA E-SHOPE TERAZ. Elektrická pásová píla na presné a rýchle rezanie tvárnic, dosiek, U-profilov a vencoviek Ytong , najmä na väčších stavbách.


Má priamy pohon a automatické vypínanie, motor na striedavý prúd o napätí 2V.

Hmotnosť 1kg, výšku 1cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stroje - Pasova pila bazár. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Jak pilu zabezpečit na převoz? Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Pásová pila na pórobeton umožňuje dělení velkých porobetonových bloků. Jednoduchá obsluha, polohovatelný stůl, čistota řezu, pevná konstrukce. Pila má přímý pohon a auto matické vypínání. Motor na střídavý proud 2V. Má přímý pohon a automatické.


Výhodně vám zapůjčíme pásovou pilu na řezání tvárnic Ytong , která vám přinese významnou úsporu času a energie. Pórobeton využívá nejběžnější přírodní suroviny, je k přírodě ohleduplný nejen při výrobě, dopravě a recyklaci, ale vzhledem ke svým užitným vlastnostem po celou dobu svého využití.

Ako pílu zabezpečiť na prevoz? XTline na Ytong 7mm sk34. Tenká a přitom pevná pila s teflonovým povrchem pro řezání tvárnic a příčkovek.


Kalené zuby zaručující dlouhý řezný výkon. Tloušťka pilového listu jen 6mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky