úterý 14. března 2017

Hrací skříňka baletka

Roztomilá hráči skříňka s baletkou od firmy Djeco. Jakmile je šperkovnice otevřená, začne se baletka otáčet a zazní melodie z Labutího jezera. Uvnitř špekovnice je zrcátko a baletka , která po natažení klíčku tančí a hraje. Velikost cca x 1x cm.


Baleno v igelitovém sáčku. Hrací skříňka s baletkou, Kategorie: Šperkovnice.

Tato sada kolotoče s hrací skříňkou je obohacena plyšovými zvířátky. Další funkcí tohoto kolotoče je hvězdá projekce. Nedílnou součástí malých dívek pro všechny jejich poklady je tato krásná hrací skříňka s tančící baletkou. Charakteristika: roztomilé barvy a třpytivé prvky na víčku, baletka v brokátové sukničce tančící v rytmu. Krásná hrací skříňka na šperky s motivem baletky,vyplněná lesklým saténem.


Krásná šperkovnice nesmí chybět na toaletním stolku žádné malé parádnice! Děti zaměstnají ruce, ouška i oči. Pěkný barevný kolotoč s motivy plyšáčků, pomůže usnout každému miminku nebo ho zabaví během procházky v kočárku.

Po jejím otevření se objeví balerína! Hudební skříňka baletka je na natahování, po natažení začne hrát krásnou melodii - nevyžaduje baterii. Hračka nepotřebuje baterie a je balená v průhledné.


Hrací šperkovnice s natažením na klíček, ze které se line příjemná melodie. Stačí zatočit kličkou a hudba spustí takovým tempem, jak rychle se kličkou otáčí. Vnější bílorůžový povrch šperkovnice je zdobený něžným motivem, třpytkami a kamínky. Po otevření víčka holčičky objeví zrcátko a baletku, která se při hraní melodie otáčí.


Provozovatel webu, NOL Shops, s. Uvnitř se skrývá baletka , která se pomalu za zvuku hudby otáčí. Vyložena je lesklým brokátem a na vnitřní straně víka je oválné zrcátko. Na zadní straně skříňky je napevno přimontován. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Po natažení mechanismu na spodní straně piana se spustí melodie a když položíte baletku na tančící místo, tak se bude krásně točit a tančit v rytmu.


Dětská šperkovnice a hrací skříňka ve tvaru srdce s tančící baletkou. Pro všechny malé parádnice, které si potřebují uschovat svoje poklady na bezpečné místo. Amálka okouzlí holčičky svým stříbrným leskem a obrázkem.


Bambule vám přináší na vaše šperky nádhernou šperkovnici s hudbou ve vzoru baletka. Uložte si své poklady do hrající šperkovnice.

Zavírací hrací skříňka s baletkou vyobrazená na jevišti s oponou a malou ovečkou bude pro radost i na ukrytí dětských pokladů. Po otveření se rozezvučí příjemnou melodií s točící se balerýnou. Skříňka je o velikosti 1x 1x 1cm. Půvabná hrací skříňka s plyšovým králíčkem. Pomalým nebo rychlejším otáčením kličky skříňka roztomile hraje a baletka se točí.


Materiál: pevná lepenka, kov. Uvnitř skříňky najde svoje místo velké množství šperků a holčičích pokladů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky