čtvrtek 2. března 2017

Lahev na whisky

Dobrá lahev je pravděpodobně nejčastější dárek. Obdarování blízkých chápeme jako osobní akt, proto jsme pro vás připravili možnost pořídit si lahev kvalitní whisky s originálním věnováním. Darujte lahev obohacenou jménem a vzkazem, my ji doručíme k vám nebo přímo obdarovanému. Bohemia Crystal lahev na whisky Elena.


Láhev má čtvercový půdorys, stěny jsou zd. Originál s vašim jménem, logem, přáním nebo čímkoli jiným si budete přát.

Lahev na whisky Antic Line Simple Malt. Stylový unikát, který prošel našim speciálním laserem na sklo. Prostě parádní kousek na míru. To vše do hodin od přijetí platby.


Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol. V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky , karaf na whisky , karaf na rum nebo koňak. Karafy jsou vyrobeny z českého křišťálového skla.


Lahve na slivovici jsou převážně od renomovaného slovenského výrobce a kromě vynikající kvality disponují i různými potisky.

Po naplnění jakýmkoliv alkoholem se jedná o skvělý dárek, zvlášť chcete-li darovat domácí destilát. Lahve je možné objednat po telefonické domluvě i ve více kusech než je uvedeno na skladě. Sklenice na olej a nealko. Konečně jsem se dostal k postupnému ochutnávání whisky z dovolených. Dostali jste láhev whisky ? Třeba zde najdete, co hledáte.


Značek whisky je ale velké množství a zatím stále dopisuji a přepisuji hlavně skotské single malt. Karafa na whisky z broušeného křišťálového skla jistě pozvedne úroveň vašeho stolování, a bude skvělým doplňkem vašeho domácího baru. Karafu můžete použit i na váš oblíbeny rum nebo jiný likér či destilát.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rádi vám poradíme s výběrem. Skotská whisky Monkey Shoulder.


Glenfiddich, Balvenie a Kininvie.

Její název odkazuje na nepříjemnou fyzickou deformaci, která dříve často provázela zaměstnance sladoven tahající na ramenou těžké sudy sladu. Whisky zraje až let v sudech po špičkovém bourbonu. V neděli byla v aukci, kterou pořádal online aukční dům Just Whisky , prodána největší láhev skotské single malt whisky na světě.


Láhev 14leté whisky Tomintoul je skoro metrů vysoká a váží více jak 1kg. Obsahuje 1lahví whisky Tomintoul. Obsah alkoholu je a whisky není filtrovaná za studena. Vlastní lahev je ideální místo pro firemní propagaci. A my takové lahve umíme připravit v opravdu velkém počtu.


Při větších objednávkách se navíc můžeme dostat na lepší cenu. Kontaktujte nás a určitě se domluvíme. Karafa na whisky z křišťálového skla v moderním designu, pozvedne úroveň vašeho stolování, a bude skvělým doplňkem vašeho domácího baru. Nalezeno: produkt ů. E-liquid Joyetech 10ml Whiskey - whisky Množství nikotinu: 0mg.


Vyberte si z naší široké nabídky lahví alkoholu, které jsou přímo určeny k personalizaci. Vlastním způsobem navržená lahev potěší každého obdarovaného, etiketa může obsahovat fotografii, text, jméno či logo společnosti. Záleží jen na tom, co konkrétně si pro svou lahev vyberete.


Dobrá whisky nebo jak se ve spojených státech či Irsku říká whiskey patří do kvalitní whiskovky. Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky