pondělí 27. března 2017

Plastové hladítko

Hladítko plastové s houbou FESTA 2x 1x mm. Plastové hladítko mini špičaté 160×mm, hladké, plast. Zednické hladítko s rubbenem je hladítko určené k finálnímu dokončování štukových omítek, kde v podstatě nahrazuje hladítko filcové a molitanové. Klasické dokončování této práce se provádí tak, že se filcovým hladítkem zatočí nanesená vrstva štukové omítky a po jejím zavadnutí se povrch začistí. Kč, pouze na ProMistry.


V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13.

Náhradní bílá plsť na plastové zednické hladítko. Ručné náradie, záhradkárske potreby, aditíva do palív. Kvalitný servis a doprava nad € zdarma! Kontakt SILK PLASTER ČR, s. Pomocí hladítka povrch vyleštíte a tím vznikne kovový vzhled. Díky zaobleným rohům a hranám za sebou nezanechává rýhy a dosáhneme tak ideální struktury.


Ergonomicky profilovaná rukojeť výrazně zjednodušuje a zvyšuje míru komfortu při práci. I v koronavirové sezóně máme otevřeno, objednávku při osobním převzetí vám předem připravíme bez zbytečného kontaktu.

Filcové hladítko na plastovém podkladu s plastovou rukoje. LUX Míchadlo na barvu průměr 1mm od 5W. Den Braven Hloubková penetrace NANO l. Kerastuk K štuková omítka vnitřní kg. Aktuálnu polohu nebolo možné nájsť.


Použiť aktuálnu polohu. Detailní popis produktu. Po nalepení oboustranné lepící pásky na rubben a připevnění brusného papíru o hrubosti 24 lze již zpolymerovaný AERO-THERM zabrousit dohladka. Hladidlo plastové 220x70x20mm RUVEN sa používa na porovnanie jemné omietky, všeobecne na dokončenie štukových omietok.


Zednické plastové hladítko KUBALA 2× 1mm se savým molitanem je perfektní nástroj k mytí obkladů po spárování nebo pro vyhlazování jemných omítek. Jeho dvousložková plastová rukojeť skvěle padne do ruky a je zárukou přesné a precizní práce. Nádherné vzory na krémových tortách s ponukou nových hladítok PME. Vzor PLEAT je v porovnaní s ostatnými hladítkami z tejto série najjednoduchší - na dosiahnutie požadovaného vzoru nie je potrebné dávať až tak veľa krému - vzor je plytší.


Doprava od Kč Rychlé info. Sada na hladenie,potieranie torty skladom 03. Profesionálne hladítko , pružné, plastové. SKLADEM - odeslání do dnů.


Využijte příležitosti a pracujte s kvalitou doslova za hubičku, navštivte Rájzateplení.

Je rovněž vhodné pro nanášení různých malt, štuků a různých typů malířských interiérových barev. Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve Vašem prohlížeči. Pro udělení souhlasu a uzavření tohoto okna prosím potvrďte tuto zprávu.


Samostatné hladítko , k dokoupení náhradního povrchu a nalepení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky