pátek 24. března 2017

Inkontinenční podložky do postele

S oblibou je kupují také pejskaři pro své miláčky. Rozlišujeme podložky se záložkami a bez záložek. Svrchní savá vrstva absorbuje moč, spodní nepropustná vrstva zabraňuje prosáknutí do ložního prádla a matrace. Inkontinenční podložky jsou vhodné pod ležící pacienty.


Lze je použít i při potížích s únikem stolice, k dostání jsou v různých rozměrech. Kusové podložky – Vyzbrojte se arzenálem absorpčních pomůcek.

K nim neodmyslitelně patří také jednorázové podložky Molicare, které využijete na ochránění matrace. Produkty jsou určené pro pacienty, u nichž moč uniká průběžně a ve značném množství. V těchto případech jsou doporučovány inkontinenční pleny. Nezaměňujte inkontinenční vložky za vložky menstruační. Ty se totiž liší tím, že nedokáží odvést nežádoucí odpadní látky z močoviny a bakterie.


Jak inkontinenční podložky vypadají. Vrchní strana nepropustné podložky na matraci je ze savého materiálu, který je příjemný na dotek. Spodní vrstva je z nepromokavého materiálu, který bývá protiskluzový.


Jsou vyrobeny z polyetylenové vrstvy s tepelně svařovanými hranami, čímž zajišťují ochranu proti prosáknutí.

Absorpční podložky pro inkontinentní pacienty všech stupňů, především jako ochrana čalouněného nábytku a postelí. Podložka tak zůstane na svém místě. Abri Soft pratelná 75x85cm 1ks. Honzík - Kompenzační pomůcky - Kompenzační pomůcky.


V postýlce si začal pomalu brousit šošolku hlavy o šprušle :). Slouží především jako ochrana čalouněného nábytku a postelí. Chci levně nakoupit Více informac. Pro ochranu matrace jsou určeny nepropustné podložky a chrániče matrací.


K pohodlnějšímu odpočinku dítěti napomohou polohovací podložky a klíny či ergonomické polštáře. Dolaďte si matraci k dokonalosti pomocí krycí podložky z IKEA. Vybírat můžete z široké nabídky rozměrů, materiálů i výplní. Díky krycí podložce zůstane vaaše matrace svěží a jako nová a vy si budete moci déle užívat pohodlné spaní.


Ochranná pomůcka pro lůžka a židle proti náhlému úniku moči se zvýšenou absorpční kapacitou a měkkým povrchem příjemným k pokožce. Tena Slip Plus - plenkové kalhotky, různé velikosti. Jsou schopné absorbovat až cca litry tekutiny.


Vzhledově a dotykově jsou jako běžné lůžkoviny. Bezpečné upevnění je zajištěno p. Skladem pouze standardní velikost !

Strany podložek lze zasunout pod matraci, aby se zabránilo pohybu podložky. Barva modrá, vínová či v kostce (prosím uveďte do poznámky v objednávce). Pampers dětské podložky do postele ks najdete na Vybrat si můžete z obchodů, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat Zdravotní pomůcky pro osoby s postižením Zdravotní pomůcky pro nemocné, polohovací postel, antideškubitní matrace, podložky , patu postele při samovolném sklouznutí těla do paty.


Hygienické podložky do postele jsou určeny pro dodatečnou ochranu, která pomáhá udržovat postel a ložní prádlo čisté. Co jsou inkontinenční podložky. Mám - balení po ks. Cena za balení 20 - Kč. Na SMS zprávy neodpovídám.


Jednorázové přebalovací podložky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky