čtvrtek 9. března 2017

Výměna skla na mobilu cena

Současné mobily Samsung mají displej i sklo jako jeden „nerozebíratelný“ díl. Pro kvalitní opravu displeje – výměnu skla na displeji (krycího skla displeje), je zapotřebí speciální technické vybavení a technologické postupy. Oprava vytopeného mobilu.


Telefon byl zasažen kapalinou.

U starších modelu je na zvážení, zda se výměna displeje ekonomicky vyplatí, ale u většiny novějších mobilních telefonu je cena displeje výhodnější než koupě nové telefonu. Další výhodou je i šance na záchranu dat. Jak na výměnu dotykového sklad (digitizer) na mobilu Sony Xperia L? Na nejběžnější modely mobilních telefonů máme dotyková skla , displeje a ochranná skla skladem. Není to složité a zvládne to i naprostý laik.


Doba opravy v tomto případě je do dní. V případě jiných modelů jsou skla a displeje na objednání a doba opravy je garantována do dní.

K této službě doporučujeme doplňkovou službu nalepení tvrzeného skla. Dotazy k telefonu Huawei - Poradna Upozornění: Váš dotaz se zde zobrazí až po naší odpovědi. Více než na podlaze, vyděsí člověka pavouk na displeji telefonu - obzvlášť pokud se jedná o zbrusu nový kousek. Někdy skrz popraskané mapy ještě vidíte alespoň pár písmenek, když je ale obrazovka napadrť, pak je to hotová katastrofa. Co se dá v takovou chvíli dělat?


V případě že i přes poškozené sklo zobrazuje a reaguje displej po celé ploše správně, není nutné měnit celý displej. Dokážeme vyměnit poškozené sklo na Vašem původním displeji za zlomek ceny nového displeje. Ceny výměny displeje u telefonu Huawei jsou včetně práce a DPH. U telefonů Huawei se většinou mění displej včetně dotykového skla. Při výměně originálního LCD.


Jsme specialisté na opravu displejů Samsung. Specializujeme se na tzv. Díky speciálně vybavené dílně, specifickým technologiím a praxi u renomované zahraniční společnosti, Vám dokážeme profesionálně vyměnit prasklé, nebo jinak poškozené sklo displeje na mobilu. Pokud je prasklý samotný displej, jsou postupy mnohem komplikovanější.


Bez šroubováku se neobejdete a musíte dávat větší pozor na kabely.

Jsme profesionální pozáruční servis mobilů i tabletů s dlouholetými zkušenostmi. Rozbitý jack na mobilu u telefonu Huawei PLite. Naši technici jsou pravidelně školeni od distributorů tuzemských telefonů, proto odvádíme naši práci na 1 a ve výrazně rychlejších časech než konkurence. Tyto opravy nabíjení provádíme na počkání do minut.


Máte na svém mobilu prasklé dotykové sklo? Dotykové sklo Vám vyměníme ! Displej a dotyk fungují bez vad? Uvedená cena opravy při výměně dotykového skla je konečná, včetně materiálu, práce a DPH.


Ako zistiť, aká bude cena opravy displeja na mobile? Tuto opravu lze provést jen u některých modelů. Cena se může lišit dle konkrétního modelu zařízení.


Lenčo, HTC One S mám také a taky jsem si jej rozbil. V podstatě se musí vyměnit LCD i digitizer současně, protože od sebe nejdou oddělit. Problém je dosud neotevřený telefon otevřít neboť velmi, velmi pevně drží pohromadě. Servis mobilu aj na počkanie v Bratislave. Robíme výmenu slúchadla na mobiloch, výmenu tlačítka na mobile.


Výmena sklíčka lcd obrazovky na mobile. Výměnu lcd displeje většiny modelů mobilních telefonů provádíme na počkání, u modelů kde je lepený kvůli vodotěsnosti trvá oprava cca den. Cena opravy čelního skla bývá často rozhodujícím faktorem při výběru firmy k opravě čelního skla. Cena je důležitý parametr, ovšem neměl by to být jediný a finální parametr, na základě něhož se zákazník rozhodně o výběru firmy, která udělá opravu čelního skla. Provádíme výměnu prasklého dotykového skla za nové technologii oca s nejmodernějším servisním vybavením.


Jen opakuji, je potreba byt hodne opatrny pri odstranovani toho praskleho. Nesmi se zahrat moc - teplem se LCD poskodi, ale nesmi to byt malo, potom lepidlo nepusti a je treba moc sily na odlepeni skla a tam hrozi, ze LCD praskne. Neni na tento smer namahani navrzeno. Výměna kopletního originálního lcd.


Huawei PLite má dotykové sklo slepené s LCD displejem. Nefunguje dotyk, či displej nezobrazuje žádné informace?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky