úterý 7. března 2017

Měděná pasta na brzdy

Já používám řadu let pastu CU8od Würthu. Prostředek je pasta určená speciálně pro použití na dělící plochy a šroubové spoje, které jsou vystavené vysokým teplotám, vysokým tlakům a korozívním vlivům, např. Měděná mazací pasta ve spreji.


Díky svým vlastnostem poskytuje měděná pasta řadu možností v praktickém využití u kovových spojů. Nicméně kvůli výskytu možných chemických reakcí by se neměla používat k ochraně částí brzdového systému.

Tady se lépe hodí pasta keramická. Při výměně pneumatik nebo při opravě brzd či zavěšení je dobré důkladně vyčistit všechny plochy, kterými se. NA BRZDY - montáž brzd.


Pro mazání a ochranu před korozí u teplotně vysoce zatížených spojení,hlavně na šroubové. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Nevim jak vypada medena vazelina ja pouzivam medeny sprej od Motipu a ten bych na brzdy nedal. Brzdové trubky - metráž.

Používá se v chemickém a petrochemickém průmyslu, v elektrárnách, v keramickém průmyslu, ve strojírenství a automobilovém průmyslu. Pasta na brzdové komponenty na prodej v našem internetovém obchodě Motora. Více jak 9tisíc náhradních dílů více jak 2značek skladem nebo do druhého dne. Wurth Čistič brzd 5ml Auto Petr. Medená pasta s odolnosťou voči vysokým teplotám a vysokým tlakom.


Po vyčištění jsem to nastříkal měděným sprejem, jenže po měsíci to zase začlo drhnout, tak to. MĚDĚNÁ PASTA – SPRAY 300ml – nd-skoda-volkswagen. Pak sem tam dal od firmy Würth pastu na brzdy (viz. foto). Hydraulická brzda je relativně bezúdržbová záležitost.


Termo izolační páska měděná. Redukuje teplotu pod kapotou až o. Ochraňuje motorové agregáty a prodlužuje jejich životnost. Teplotní rozsah použití od -40. Pro použití na brzdy (zadní kovová část destiček)- zabraňuje skřípavým zvukům, pro upevňovací a pohyblivé díly. Vynikající pro použití v oblastech extrémních teplot.


Vysokoteplotní měděná pasta ve spreji vhodná na mazání dílů vystavených vysokým.

C Pro montáže a demontáže segmentů kotoučových či bubnových brz kloubových závěsů, čepů, výfuků, zapalovacích svíček, svorníků motorů nebo tepelných výměníků. ATE plastilube co je vhodná i na čepy. Na závity musí přijít vazelína. A pokud to nejde silou, tak ještě větší silou může poradit jen blbec, takže nahřívat pb plamenem.


Jde sehnat i mini domácí nahřívací pájka za cca 70-kč na kartuše. Elektronářadí a nářadí na stlačený vzduch Aku přístroje Aplikační pistole Brusky, hoblíky a leštičky Diamantová vrtací technika Frézy Hřebíkovačky a sponkovačky Kompresory a přípojky stlačeného vzduchu Lepicí a horkovzdušné pistole Multifunkční nástroje a oscilační nářadí Míchací nástroje Náhradní akumulátory, nabíječky a příslušenství Nástroje. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. FOLIATEC - barva na brzdy - měděná Kvalitní barva s odstínem mědi na brzdové třmeny a bubny s vysokou odolností. Pokud chcete, aby vaše auto nebylo jen jedním z řady, pak je tato kvalitní barva pro vás.


Barva na brzdy a motor - tm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky