čtvrtek 23. března 2017

Tlaková láhev 50l

Lahev o zkušebním tlaku 3bar je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závitem W24. Rozsah funkčních teplot je -40°C až 60°C. V této kategorii nejsou žádné výrobky. Je to 50L láhev , která se plní na 2BAR a má všechny parametry pro prodej v EU.


Tlaková láhev 50l

Láhve jsou určeny pro všechny plyny běžně dostupné na našem trhu. ARGON, KYSLÍK, DUSÍK, atd. Můžete je nechat naplnit kdekoliv po celé Evropské unii, protože mají znak ¶ tedy pi v souladu s. Plyn - Acetylén Naplněná láhev - 6kg C2HPrůměr - 140mm Délka - 895mm.


Hmotnost plné lahve cca 21kg. Hasicak hasiči pristroj. Lahve jsou určeny k výdejníkům, které vydávají perlivou vodu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Skříňka na klíč Suchovod Hydrantový box Hadice Spojky, klíče, savice. Tento dotaz byl položen u produktu: Rataj COtlaková láhev 5g plnitelná 02. Dobrý den, prosím o info, jak zhruba dlouho vydrží tato láhev v akváriu 50L , při nočním vypínání.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám svářecí stroje Triodyn UTA 2a přídavné zařízení Tig 30.


Z1za 4kč z shopu svářečky. Na svářecích kabelech nové kabelové spojky S1za 4kč. Jedná se o prázdnou tlakovou láhev , kterou vám firma LINDE GAS a. Výrobce: VÍTKOVICE HTB a. Tlaková lahev je schválená pro náplň 2. Nové výdejní místo Brno.


Nyní si můžete vybrat ze výdejních míst: Lukov u Zlína, Olomouc a Brno. Malec tlaková nádoba 50L horizontálna - ležatá. Môžu byť priradené ku vš. Naše zboží jsme již dodali do většiny krajů a měst. Malá tlaková láhev s náplní 5gramů potravinářského COoxidu uhličitého.


Vhodná pro akvaristiku, floristiku, příruční použití u výčepů. Ventil je osazen ochranným košem. Helium je netoxické, bezbarvé, nehořlavé a bez zápachu. Nabízí využití v zábavním průmyslu – nafukování balónků.


Lze používat jako ochranný plyn při svařování. Užitečný jako stopovací plyn při ověřování netěsností. Jsou vhodné pro zvyšování tlaku vody, přepravu vody, nebo jako zásobníky vody. Maximální pracovní tlak je barů a maximální teplota vody je 90°C.


Pro zajištění spolehlivosti je u všech nádob provedena tlaková zkouška a nádoby jsou přednastaveny na tlak bary.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky