středa 1. března 2017

Vanička se stojanem bebe jou

Koupací set Bébé- Jou se skládá z vaničky a stojanu na vaničku. Bezpečnost a kvalita výrobků Bébé- Jou byla přezkoušena největší autoritou v oboru, německou zkušebnou TUV. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Prodám kojeneckou koupací sadu bebe - jou. Nová vanička Bébé- Jou se stojánkem cm.


Použita měsic, stav absolutně nový. Přebalovací pult a vanička se. Hodně sme používali teploměr a dávkovače více foto. K tomu přidám teploměr chicco Hrošík.


Vše funkční zadná závada. Vanička málo používaná lehátko 3x použita. Pouze osobní převzetí Praha a okolí. Kompletní řešení vaničky se stojanem a kyblíkem na pleny umožňuje koupání v dětském nebo jiném pokoji bez jakýchkoliv komplikací.


Součástí je vypouštěcí ventil pro odtok vody. Velmi snadno se čistí díky hladkému povrchu. Praktický Click systém umožňuje snadné nasazení na stojan. Bébé Jou vanička Click Lou Lou. V kombinaci se stojanem bébé- jou je koupání snadnější a příjemnější.


Bezpečné připojení na stojany Bébéjou pomocí Click-systému. Termovanička může být umístěna např. Inzerát Bébé- Jou vanička se stojanem a výpustí v okrese Ostrava-město, cena 490Kč, od Inka Paskerová na Sbazar. Akční koupací set Bébé- Jou se skládá z termovaničky, stojanu na vaničku a lehátka do vaničky, vanička je vybavena teploměrem,vypouštěcím systémem, dávkovačem na mýdlo a šampon. Stojany na vaničky šetří Vaše záda.


Pomocí mechanických zámků se vanička se stojanem pevně propojí. Proto jsou bezpečnější, než když je vanička umístěna na stole. Většinou jsou vybaveny dodatečnými místy pro uložení ručníku, mýdla a dalších potřeb.


BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. Na ploše 7mnabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.


Sousedka má od bebejou termovanicku se stojanem a davkovaci mydla, jeji holcicce jsou mesice, ja rodim za mesice a nabizela mi ji k. Je taky se stojanem a vyjde o polovinu levněji, než ta tvá. Se stojanem jsme koupali do 7. Odtokovou hadici bohužel nemá, ale to mi přijde jako zbytečnost. Vaničku tak jak tak musíš přenést někam, kde se dá vylít.


Jejich bezpečnost byla přezkoušena největší autoritou v oboru zkušebnictví, německou zkušebnou TUV. Snadno se udržuje v čistotě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky