pondělí 6. března 2017

Smeg cz

Smeg je Italský výrobce domácích spotřebičů v Guastalla, nedaleko Reggio Emilia v severní části země. Smeg má dceřiných společností po světě, zámořské pobočky v Hong Kongu a Saudské Arábii a rozsáhlou prodejní síť. Objevte spotřebiče Smeg - , kombinaci inteligentní. Pursuant to and with the effects of art.


Smeg realizuje environmentální politiku už dlouhé období.

Smeg Zákaznická podpora připravila seznam často kladených. Vysoce výkonné vestavěné chladničkySmeg jsou ideálním. Výsledkem výzkumu Smeg je široká designová řada volně. Czech Republic - Ceska Republika Smeg.


Refrigerators, ovens, washing all Smeg appliances are the combination of technology, style and design. SMEG spotřebiče jsou kombinací technologie, stylu a designu. Vášeň pro vaření si zaslouží vynikající sporák v harmonické kombinaci praktičnosti a stylu.

Inspirovaný uměním vaření největších světových kuchařů, Smeg vyvinul originální designové ikony, kde styl a elegance jdou ruku v ruce s vysokým výkonem, snadným ovládáním a minimální spotřebou. Smeg produkty jsou, a vždy byly, vyznačující se designem a důrazem na detail, ergonomii a funkčnost, i použití nejlepších materiálů pro zajištění dlouhé životnosti. Energetická účinnost, snadné použití, spolehlivost a bezpečnost doplňují profil každého spotřebiče Smeg. Slovakia - Slovensko Smeg. Smeg v Retro sortimentu s neomylným vintage designem, jehož klasika, oblé linie a syté barvy jsou perfektně zkombinovány s nejmodernější technologií.


Lze bezpečně říci, že tato série, navržená SMEG internal design studiem, s konečnou platností změnila náš způsob myšlení, pokud jde o spotřebiče. Smeg malé domácí spotřebiče změní každou kuchyni. Udělejte si radost špičkovým nadčasovým designem. Smeg UK offer high quality domestic appliances for your home.


Prepare the Těstoviny with delicious recipes from around the world and with the advice of their preparation. Společnost ELETTROMEC CZ je autorizovaným dovozcem zn. Spotřebiče prezentuje v showroomu v Praze - Gallery Myšák. Ten je určen pro obchodní partnery, architekty, designery a jejich klienty. We look at the data, smeg.


The website server is using IP address 217. Smeg Webová stránka značky: Smeg Retro spotřebiče největší kvality.

S barevnou lednicí, konvicí a toustovačem rozzáříte každý interiér. Produkty z oficiální distribuce Smeg do České republiky. Vybrat si můžete výrobky z kategorií.


U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji! Hlavní výhra Stylový kuchyňský robot. Tvoje pravá ruka, špičkový pomocník.


Ať už nazveš kuchyňský robot SMEG jakkoli, bude s ním hnětení těsta, krouhání zeleniny, mletí masa nebo výroba domácích těstovin úplná hračka. Zabezpečujeme záručné a pozáručné opravy spotrebičov SMEG. Chladnička má objem 3litrů, termostat, systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky