úterý 21. března 2017

Mýdlový základ výroba

Je možné ředit ho s vodou na požadovanou koncentraci anebo zahustit kosmetickým zahušťovadlem a přidat esenciální olej nebo vůni. Výroba mýdla, výroba kosmetiky, výroba svíček. Krém - základ pro výrobu 200g. Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl 20. Tekutý základ na olivovo-kokosové mýdlo obsahuje vše potřebné, co by mělo být v tekutém mýdle.


Mýdlový základ výroba

Při výrobě byl použit kokosový olej z ekologického zemědělství. Nenajdete v něm dráždivé sulfáty (SLS či SLES), ropné produkty apod. Mýdlový základ dobře pění a pečlivě zbaví pokožku veškerých nečistot.


Vodní lázeň připravíme tímto způsobem, do většího hrnce nalijeme vodu, vložíme do něj menší, do kterého umístíme hmotu. Pak přidáme do směsi lístky, které předtím nakrájíme a oleje. Tekuté kokosové mydlo - základ na výrobu 200ml.


Je možné riediť ho s vodou na požadovanú koncentráciu alebo zahustiť kozmetickým zahusťovadlom a. Základ pro výrobu sprchových olejů. Výrobek je založený na olejové bázi. Proto je možno dodat suroviny rozpustné v olejích (vitamíny skupiny E, koenzym Qa pod.) Není potřeba konzervovat. Surovina pro výrobu kosmetiky.


Opravdu s velkým nadšením vám nabízíme tento základ pro výrobu šampónů. Výrobce má mýdlový základ certifikovaný u Ecocertu (BIO), my jsme ho v ČR zatím k certifikaci nepřihlásili, takže nemá bio značku, i když je získaný a vyrobený dle standartu BIO. Nejprve si z pevného kartonu vyřežte potřebný rozměr stránek, například 1x 2cm.


Karton natřete bílou barvou (můžete použít Balakryl). Středy stránek moc nenatírejte, ty. Do nádoby vlejeme požadované množstvo bázy krém - základ na výrobu. Báza musí tvoriť minimálne celkového objemu produktu. Pridáme rastlinný olej, napr.


Miešame po dobu – minút, najlepšie elektrickým šľahačom, kým nie je zmes homogénna a hladká alebo kým. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Rozřežte mýdlový základ na malé kousky a nechte ho v nerezové či keramické nádobě za stálého míchání a při nízké teplotě zcela rozpustit.


Mýdlový základ výroba

Poté přidejte kávové aroma, mletou kávu a ještě chvíli míchejte. Vypněte plotýnku a nalijte mýdlo do jakékoliv formy vyložené pečícím papírem. Zároveň jej většina z nás má přímo doma, takže je to ideální surovina.


Kastilské mýdlo se přidává nejen pro pěnivost, ale i pro jeho blahodárný účinek na kůži. Pokud jej nemáte k dispozici, lze zvolit i jiný neutrální mýdlový základ. Kokosový olej je velmi oblíben pro jeho exotickou vůni a pozitivní účinky na. Z základu kg vyrobíte až litrů sprchového gelu nebo šamponů a až l tekutého mýdla.


Mýdlový základ výroba

Na internetu máte možnost nalézt celkem mnoho receptů na takzvaná mýdla. Ve skutečnosti se jedná o chemicky obarvený glycerin ovoněný vonnými extrakty, obohacený o různé ozdoby, které vám nakonec jen ucpou vanu. Díky tomutu balíčku si můžete vlastní mýdla s esenciálními oleji vyrobit doma.


Balení obsahuje vše potřebné pro výrobu ( mýdlový základ , formy, barvivo, esenciální olej, dekorativní prvky atd.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky